Luffynin arkasını toplayacak bayılınca ayıltçakHala jinbei'nin çatıya ne amaçla çıktığını çözemedim. Hani 3. 4. Katta luffy den ayrılır diyordum ama adam çatıya çıktı çıkacak. :/
Luffynin arkasını toplayacak bayılınca ayıltçakHala jinbei'nin çatıya ne amaçla çıktığını çözemedim. Hani 3. 4. Katta luffy den ayrılır diyordum ama adam çatıya çıktı çıkacak. :/
Arc sonu Jinbei>Doflamingo rahatlıkla söylenebilecek yani xdJack vs Jinbe ayarlanıyor rez al.
Aynen olabilir. Kaido'nun jack'e iyileş ve savaşa geri dön demesi de bunu destekliyor. Yoksa balık reis sopa kurbanı olurdu zaten.Jack vs Jinbe ayarlanıyor rez al.
Jack o kadar dayak yemişken jinbe devirse de söylenmez artk o durumArc sonu Jinbei>Doflamingo rahatlıkla söylenebilecek yani xd
Nicki ne takibe alıp rahatsız edelim. xdWg'de birisinden. Bazen doğru bilgiler veriyor ondan yazayım dedim
Adamın olayı dayanıklılığı.Çok fark etmez.Jack o kadar dayak yemişken jinbe devirse de söylenmez artk o durum
İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak. Beni de alsanıza oraya.Nicki ne takibe alıp rahatsız edelim. xd
En azından ben demem. İnu ve Neko herifin içinden geçti ayaklanıp Jinbeyle savaşsa kendi tam gücünde olmaz. Jinbe yc4 der geçerim.Adamın olayı dayanıklılığı.Çok fark etmez.
O kısım yorum değil mi?Bütün topi ropponun gücü belli olmuş. Al sana spo