Valla silindi o hemen. Saçma bir spoilerdi zaten. Teach gelip Kaido'yla kapışıyor, Shiryu Big Mom'ı kesiyor falan..Spo spodur paylaş spoyu.
Kaynağı da belirticen ama
WG Oro Jackson kapanınca açıldı. Artık yer orası.Oro Jackson a ne oldu her şeyi worstgenden paylaşıyorsunuz
Valla silindi o hemen. Saçma bir spoilerdi zaten. Teach gelip Kaido'yla kapışıyor, Shiryu Big Mom'ı kesiyor falan..
WG Oro Jackson kapanınca açıldı. Artık yer orası.
Bir seneden fazla oldu kapandığıVay be Oro Jackson kapandı mı? Üzdün be kral
Merak etme Worstgende en az Orojackson kadar amiral ve mihawk sevdalısı.Vay be Oro Jackson kapandı mı? Üzdün be kral
O paylaşan adamın profil linkini atar mısın adamı sildiler mi nooldu bulamıyorum adamıValla silindi o hemen. Saçma bir spoilerdi zaten. Teach gelip Kaido'yla kapışıyor, Shiryu Big Mom'ı kesiyor falan..
WG Oro Jackson kapanınca açıldı. Artık yer orası.
Az önce duruyordu silmişler hemen adamı.O paylaşan adamın profil linkini atar mısın adamı sildiler mi nooldu bulamıyorum adamı
Modlardan biri türk herhalde yoksa öyle fake spo vereni hemen silmezler diye tahmin ediyorum.Az önce duruyordu silmişler hemen adamı.
Türkçe küfürle başlayan isim vardı adamda. Bizim forumdan birisi olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Spiker dediğin King mi? Onla ilgili daha bir şey yok spoilerde.Önceden spikerlik yapıyordu şimdi de sunum mu yapmaya başlamış