Genel söyledim.Bana mı diyorsun ?
Genel söyledim.Bana mı diyorsun ?
Denizin kralı da bu:King gök yüzünün kralı değil miydi yav?
King yonko kolu alsın bir de gelsin... anladın.Denizin kralı da bu:
gökyüzünün kralı olmak o kadar da iyi bir şey olmayabilir. xd
+1682816618299197626891Adam Samuray adasına düzgün bir samuray düşman koymadığı için Zoro'ya rakip bile bulamıyoruz . En azından Denjiro kötü adam olmalıydı arkadaş.
Marco önce piyasaya çıksın da çatıya gidişin yolunu açsın o zaman. Milleti merdiven çıkmaya niye mahkum ediyor?Gökyüzünde tek bi kral var.
M
a
R
c
O
Zaten şuana kadar gördüğümüz şeylerden varsayım dışında net bir şey çıkmaz gibi, karakterin gücü ile ilgili gördüğümüz tek şey Kaidonun Odeni gafil avlayıp teklemesi gibi Ultiyi teklediği ama ben o pozisyonda hem Jinbe hem de Sanji'nin aynı şeyi yapabileceğini düşünüyorum o yüzden ne üste ne alta koydum şimdilik. Tabi daha dürüst olmak gerekirse ben sevmedim Yamato'yu bu yüzden ne Zoronun ne Sanjinin ne de Jinbenin üstünde bir gücü çıkmasını istemem.tabi bunlar kişisel varsayımlar ama benim gördüğüm kadarıyla zoro, sanji ve jinbeden net daha iyi. az zorlasak belki zoro onunla eş düzey olur. Wano sonu sanji ve zoro yamato'yu geçecektir ama şuanda yamato daha güçlü gibi gördüm. belki de karakter biraz ön planda geldi bana ve gereksiz hyplıyorum
Marco ile ne alakası var luffy ucamıyo mu sanji ucamıyo mu.? oda luffy vs kaido'yu 1000 bölüme denk getirmek icin uzatıo serie'yi.Marco önce piyasaya çıksın da çatıya gidişin yolunu açsın o zaman. Milleti merdiven çıkmaya niye mahkum ediyor?