Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En mantıklısı Marco vs King. Ama gönül isterdi ki bizim tayfadan biri ile dövüşsün.

Luffy geçen arc zaten Katakuriyi zar zor yenebildi şimdi bir arc sonra Sanjinin King'i yenebilmesi çok absürt olur. Belki tekrar Sanji ile King arasında atışma olabilir ama Sanji yenemez. Marco kurtarır gibi.

King uçuyor Zoro uçamaz o yüzden dövüşemez mantığı saçma. Zoro'ya da aslında böyle rakipler çıkması lazım zorluk yaşayacağı ama şimdi Zoro King'i ancak çok yüksek zorlukta alabilir ve sonrasında hareket edecek hali kalmaz. Ee Zoronun da Kaido'ya saldıranlar biri olacağının temelleri de çoktan atılıyor. Zaten Oda şuan bilerek Zoro'yu alt katta oyalıyor gibi, Sanji ve Jinbe Luffy'e eşlik eden adamlar şuan.
 
Adada iki imparator varken Marco da kar etmez .

Marco vs King
Benim de isteğim Marco vs King. Önceden de yazmıştım şöyle çift sayfada ikisinin de ödülünü açıklasa güzel olur. Queen ödülü açıklanmışken King'in hala saklanmakta, umarım böyle bir an için saklıyordur. Şöyle bi zirve dönemlerinde olan iki sağ kolun dövüşünü görelim artık.

Zoro ve Queen'e falan gelirsek; ne kadar güçlü olursa olsun Queen'le dövüşmesini istemem. Taramalı tüfekle zehirli kurşun sıkan adam yakışmaz. Who's Who falan olsun daha iyi. Ki ben Zoro'nun bu arc teke tek dövüşü olacağını sanmıyorum. Hala imkansız diyen olsa da Kaido'ya hasar verip, kapatır arc'ı. Sonrasında Ryuma'nın mezarı falan derken geçmişine değinir biraz.

Sanji ise yanında birisiyle ya Queen ya da King'le dövüşebilir duruma göre.
 
Adam Samuray adasına düzgün bir samuray düşman koymadığı için Zoro'ya rakip bile bulamıyoruz :D . En azından Denjiro kötü adam olmalıydı arkadaş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık