Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King havada dövüşmeyi tercih ederse Luffy ve Marco dışında ona bir şey yapabilecek adam yok ittifakta. Zoro'yla Sanji'ye jet motor taksan havada yine küsküyü yerler zaten bunlar karada da King'den küsküyü yerler ama havada daha bi güzel yerler. Boş beleş uçmak King'e bir şey kazandırmaz yukarı çıkan herkesi engelleyemez illa ayakları yere basacak keyiften değil mecburiyetten.
 
bir ekipte, luffy, zoro, sanji, jinbei, franky, robin, brook, usopp, nami, chopper, drake, law, kid, killer, caribou, 9 kın, minkler, yamato
bir ekipte, kaido, king, queen, jack, apoo, hawkins, p1, ulti, whos who, black maria, sasaki
bir ekipte, bigmom, smoothie, perospero, daifuku, mont'dor
bir ekipte, marco

bu şekilde bakınca bigmom taraf değiştirmezse her türlü kaido ve bigmom ezer.
bigmom taraf değiştirmedi diyelim, o zaman teach, denizciler veya marco'nun arkadaşları gelecek.
daha bigmom'ın gemisinde kimler vardı tam bilmiyoruz, brule ve montdor'un tüm orduyu wanoya taşıyabilecek yetenekleri var.
 
tabi bunlar kişisel varsayımlar ama benim gördüğüm kadarıyla zoro, sanji ve jinbeden net daha iyi. az zorlasak belki zoro onunla eş düzey olur. Wano sonu sanji ve zoro yamato'yu geçecektir ama şuanda yamato daha güçlü gibi gördüm. belki de karakter biraz ön planda geldi bana ve gereksiz hyplıyorum
Zaten şuana kadar gördüğümüz şeylerden varsayım dışında net bir şey çıkmaz gibi, karakterin gücü ile ilgili gördüğümüz tek şey Kaidonun Odeni gafil avlayıp teklemesi gibi Ultiyi teklediği ama ben o pozisyonda hem Jinbe hem de Sanji'nin aynı şeyi yapabileceğini düşünüyorum o yüzden ne üste ne alta koydum şimdilik. Tabi daha dürüst olmak gerekirse ben sevmedim Yamato'yu bu yüzden ne Zoronun ne Sanjinin ne de Jinbenin üstünde bir gücü çıkmasını istemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık