Sağolasın teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Bizimkilerin Korku Barkası'nda dövüştükleri Oars'ın çakmaları. Boyutlarından başka bir numaralarını görmedik henüz.
Sağolasın teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Bizimkilerin Korku Barkası'nda dövüştükleri Oars'ın çakmaları. Boyutlarından başka bir numaralarını görmedik henüz.
King ucuyor zoro vs king imkansiza yakin. Luffy veya marco daha mantikli.Orada şöyle bir sahne de çizebilirdi Oda;
Luffy çatıya uçarken King belirir tam Luffy ye saldıracakken Zoro King i bloklar.Zoro vs King başlamış olur.Luffy çatıya çıkmış olur.Bu tamamen Oda nın ne yapmak istemesine bağlı bir durum.
Kiku kılıcının adını söylüyordu sanki...9 kızıl kın da isimli kılıç olmaması garip değil mi? O kadar altyapı kurdun ettin kılıçlarına da bi isim vereydin.
Sınıflandırma yapmadılar yani onu demek istiyorum.Kiku kılıcının adını söylüyordu sanki
Bir kaç kın ölecek, hikaye için hayırlı olacakTek dileğim kınların ölmemesi.Daha iyisini hak ediyorlar.Bi de vasıfsız Law'ın ne yaptığını merak ediyorum onu görmek isterdim.
Yazık...Squardo'ya diz çöken adam, smoothie'ye abla vurma diye ağlar.