En büyük ölme adaylarından Denjiro. Niye kayıpları oynuyorsun. Ses ver cano.
Sen oda o kadar orduyu ne diye çizdi saniyorsun. Bunlar 100 sayfa en az gereksiz bölüm demek. Göstermeden olmaz.Tek taraflı dövüşler yerine denk adamlar arasında bir dövüş görsek güzel olacak.
En azından bir şeye benzer.
Keşke haki yerine logiaları dokunabilir yapsaydıbenim için one piecenin olayı şeytan meyvesiydi. hakiler kılıçlar falan gittikçe sıkıcı olmaya başlıyor.
Enma'nın önemi ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Zoro da gösterir gibi Enma'ya dikkat çekmiş.993. Bölüm de kaido 9 Kın'a karşı "Siz oden kadar güçlü değilsiniz, Bir daha öyle canavarımsı güçte bir samuray olmayacak" demişti.
[
Bu lafı duyduktan sonra aklima direk Malum şahsın görüntüsü geldi
Zoro nede olsa shimotsuki köyünden ve bu onu fazlasıyla samuray yapar.
Ray başlangıç seviye kılınç eğitimi verseydi keşkem. Enma ile ikiye bölerdi Kaido'yu. Net.Enma'nın önemi ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Zoro da gösterir gibi Enma'ya dikkat çekmiş.
Valla zoronun daha çok yolu var eleştiri gibi olacak ben zoroyu çok seviyorum ama görünen görünen köy kılavuz istemez. Mihanwk dan örnek vereceğim mihank bi slaj atıyor gökleri dağları her şeyi zorlanmadan kesiyor zoro daha öğrenecek yiğennEnma'nın önemi ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Zoro da gösterir gibi Enma'ya dikkat çekmiş.
Valla zoronun daha çok yolu var eleştiri gibi olacak ben zoroyu çok seviyorum ama görünen görünen köy kılavuz istemez. Mihanwk dan örnek vereceğim mihank bi slaj atıyor gökleri dağları her şeyi zorlanmadan kesiyor zoro daha öğrenecek yiğenn