Bu mantıkla manga okunmaz yalnız.Anlatamadım galiba Luffy nin kendi iradesi yok Oda yazıyor seriyi yani Oda istiyor Luffy nin öyle söylemesini.
Bu mantıkla manga okunmaz yalnız.Anlatamadım galiba Luffy nin kendi iradesi yok Oda yazıyor seriyi yani Oda istiyor Luffy nin öyle söylemesini.
Anladım.Biz zaten öyle geyiğine konuşuyorduk.Oda böyle yazıyor bizde geyiğini böyle çıkar böyle çıkar diyorduk.
Bu yorum ciddi mi ?Anlatamadım galiba Luffy nin kendi iradesi yok Oda yazıyor seriyi yani Oda istiyor Luffy nin öyle söylemesini.
Siz ciddiye almayınız efendim Smoker san ile konuşurken düşüncemi anlatmaya çalışırken kurduğum bir cümledir.Bu yorum ciddi mi ?
Siz ciddiye almayınız efendim Smoker san ile konuşurken düşüncemi anlatmaya çalışırken kurduğum bir cümledir.
Özür diliyorum.Agresif bir cevap verdim galiba.
Eleştirmek gibi bir amacım yoktu zaten.
Estağfurullah efendim. Gayet normal bir cevaptı benceÖzür diliyorum.Agresif bir cevap verdim galiba.
Sağolasın Smo-yan peki olayları ne yani cok bi esprileri yok sanırım.O yaratıklardan toplamda on tane var. Yanlış saymadıysam 4 tanesini indirdiler, altı tane kaldı.
En önemlisini yazmamışım 195:Mr.Bushido.95 bölümler güzel oluyor örnek
895:Luffy vs katakuri
795:intihar kaido'nun ortaya cıktıği bölüm.
695:bana bırak. kuzan'ın ortaya cıkışı.