Özelden atar mısın ?Bohça zoroyla ilgili güzel bir caps gördüm ama +18 oldugu için paylaşamıyorum. :/
Özelden atar mısın ?Bohça zoroyla ilgili güzel bir caps gördüm ama +18 oldugu için paylaşamıyorum. :/
Sen kızdın sanırım. O yüzden atamam. :/Özelden?
Atiyim ama öyle çok komik değil. Sanji sargının üstüne çizim yapmış.Özelden atar mısın ?
Chris bu forumun en güzel kızı sensin. Senin görebildiğin her şeyi 18 yaşın üstündeki bütün üyeler görebilir. Şimdi Luffy fanı değilim diye intikamını benden bu şekilde almaya çalışma oğlum.Sen kızdın sanırım. O yüzden atamam. :/
O gidene kadar Nami olayı bağlayacak zaten.Law BM'ye gidiyor galiba. Nerede poşet Law nerede Yonko avcısı Law.
Yedi. Ama şimdi Kaido'yu devirecek. Eninde sonunda senaryo ona gülecek. Ne kadar saçma atar yaparsa yapsın bu değişmeyecek. Ama Ulti'nin her an pekmezi akabilir.Kaido'dan tek yemedi mi?
Sen bu işe senaryo ona gülecek diye açıklayıp Luffy o seviyedeyken Kaido'dan tek yeme mantıksızlığını halı altına itelersen büyük çelişki içine girmiiş olursun yalnız. Bu Ulti Luffy'ye dahi atar yaptı. O Luffy yeter lan ben senle mi uğraşacağım dese zaten pekmezi akacaktı.O gidene kadar Nami olayı bağlayacak zaten.
Yedi. Ama şimdi Kaido'yu devirecek. Eninde sonunda senaryo ona gülecek. Ne kadar saçma atar yaparsa yapsın bu değişmeyecek. Ama Ulti'nin her an pekmezi akabilir.
Konunun bunla alakasını anlayamadım. Ulti yapınca salaklık Luffy yapınca ooo yonkouya gider yaptı oluyor. Luffy'ninki de salaklık çünkü biz bilsek de kendisi bilmiyor ana karakter olduğunu ve ölmeyeceğini. Ya da ikisi de salaklık değil. Hangisini beğenirsen.Sen bu işe senaryo ona gülecek diye açıklayıp Luffy o seviyedeyken Kaido'dan tek yeme mantıksızlığını halı altına itelersen büyük çelişki içine girmiiş olursun yalnız. Bu Ulti Luffy'ye dahi atar yaptı. O Luffy yeter lan ben senle mi uğraşacağım dese zaten pekmezi akacaktı.