Kaido'nun kızı olduğu için babasıyla yüzleşmek için çıkıyor.Ben anlamıyorum ağa şimdi ne diye yamato çatıya çıkıyor? Belli zaten ne olacağı dövüşe bakacak ağzı açık şekilde" birbirine değmiyorlar bile" diyip tekrar aşağı inecek.
Kaido'nun kızı olduğu için babasıyla yüzleşmek için çıkıyor.Ben anlamıyorum ağa şimdi ne diye yamato çatıya çıkıyor? Belli zaten ne olacağı dövüşe bakacak ağzı açık şekilde" birbirine değmiyorlar bile" diyip tekrar aşağı inecek.
Ne zaman böyle olsa hep oda aradan luffynin başına birşey getiriyor oradan işlemeye başlıyor arc boşu boşuna 10-15 bölüm uzuyor gitmesin be....Kaido'nun kızı olduğu için babasıyla yüzleşmek için çıkıyor.
Law BM'ye gidiyor galiba. Nerede poşet Law nerede Yonko avcısı Law.Sanji'nin böyle sarıp sarmalaması Law'ın suçu. Law kabaca bir şeyler anlatıp gidiyor. Sanji de yanlış bir şey yapma korkusuyla abartmış ne yapsın çocuk.
İşin kötüsü o da müttefik olduZoro'nun bu arc içinde bir işe yaramaması Oda tarafından da tescillendi.
Ulan Zoro koskoca Samuray ülkesinde Enma'yı alıp yatışa geçtin. Yalandan bir Kamazoyu yendin o kadar.
Stealth Black. Ayrıca mesajımı tamamlamayı unutmuşum. Afedersiniz.momoyu kim kurtardı :s
Zoro ne yaptı ozaman? Dediğine göre çatıya Emma çıktı herhaldeStealth Black. Ayrıca mesajımı tamamlamayı unutmuşum. Afedersiniz.
Kabul edelim Zoroyu kimse Sanji gibi sarıp sarmalayamaz.Wano sonu Zoro sargı.
Stealth Black.
Oğlum o senin enişten, enişten
Ciddileşince Zoro abisine benziyor sanki.