Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben luffy'ye yine biraz kabul ediyorum yani kral hakiyi geliştirme mevzusundan yine biraz yırtıyor. Gear 5 ile uyanışı da elbaf ile son arc'a saklayacak sanırım. Diğerleri saçma, zoro biraz kurtardı gibi işte enma, kral haki falan. Sanji suit aldı ama göremeden seri bitebilir belli olmaz. Düzgün gelişme eğrisi tam olmasa da gösteren bir luffy var diğerleri laylaylom bence p.up alınıyor ama yani alınması dert kullanılması ayrı dert.
Oda lastik gibi uzattıkça uzatıyor o da eline yüzüne bulaşıyor artık. Tayfa dışındaki kişilerin güçleri çok da umursadığımız bir şey değil ama tayfanın nasıl bir gelişim geçirdiğini bize göstermesi lazım. Bize ne Hawkins vs Killer'den. Bize Sanji vs Kaido ver Queen vs Chooper ver. Diğerlerini kısa kısa göstersen de anlarız ama tayfayı Luffy özelinden gösterip tamam Luffy bu gelişimi gösterdiyse kesin tayfa da Yonkou tayfası olmuştur dememizi bekliyor. Bu arc Luffy dışında sadece Zoro'ya fazladan dövüşler çizdi. Gerisine bakıyorsun Sanji vs Page One iki panel sonra dövüş bitmiş, Sanji vs Drake iki panel sonra bakıyorsun dövüş bitmiş. Uçan altılıyı alacak seviye olduğunu gösterdik yeter bu kadarı size dermiş gibi. Chopper, Queen'e bir çaktı (tadı damağımızda kaldı) tek sayfa ve o dövüşün akıbeti belirsiz. Chopper o formu 3 dakika kontrol ediyordu. Aradan 3-4 sayı geçti acaba o dövüş ne oldu? Franky vs Sasaki, Robin vs Black Maria, Jinbe vs Who's Who. Bir iki panel çiziyor tamam. Tek tek dövüşlerin nasıl sonuçlandığını göstersene!? Dediğin gibi bizim tayfa power up almış ama alması dert kullanması ayrı bir dert. Oda yakında fanları kanser edecek.
 
tayfayı Luffy özelinden gösterip tamam Luffy bu gelişimi gösterdiyse kesin tayfa da Yonkou tayfası olmuştur dememizi bekliyor.
Kesinlikle böyle bir yönelimi var mangakanın. Valla beklentiyi olabildiğince düşürmek lazım. Çok potansiyeli olan bir seri hala ki bu kadar saçmalamasına rağmen, ne yazık ki popülizme kurban gidiyor. O gün akım neye uygunsa ona uygun çizimler. Bence diğer karakterlerin dövüşü de önemli çünkü onlar en nihayetinde tayfayla ilişki kuracak ve bizimkilerin güncel seviyesini de test etme imkanı yakalayacaz dicem de bunlar hayal tabi.
Bence işi karmaşıklaştırmak, daha komplike yapayım derken sıvadı oda. yok sanji black maria kaçırmış falan, yok nami, usopp big mom ile karşılaşıyormuş. Sen alabasta da bunu en basit halinle yaptın seviyelerine göre tayfadakileri dövüştür işte komplike iş yapmak (dövüş çizme ve bunu yansıtma anlamında söylüyorum) senin harcın değil yoksa herşey panel dışı geçip seri bitecek. Sadece luffy'i görürüz dövüş anlamında, az biraz ucundan da zoro tayfanın geri kalanını kanserli hücre gibi dövüşlerde atıp gidecek.
 
BM’nin de saldirilarina Kral Haki ekledigi kanitlandi sanirim boylelikle. Boyle olmasi dogal, gecen arc Luffy yumruk attiktan sonra yorgun dusmustu garip bir bicimde. Orada BM meyve gucunu kullanmak yerine savunmak amaciyla koluna Kral Haki basti muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık