Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Zoro'nunda seviyesinden çok aşağıda sayılmaz. Sen Zoro'yla Killer'in cidden yukarıda verdiği hasarlardan üst ligde olduklarını mı düşündün? Luffy, Law, Kid'in yanında sayı üstünlüğüyle üç beş çizik attılar olay bundan ibaret. Kaido'yla birebir de o çiziği bile atma şansları yoktur. Kısacası 9 Kızıl Kın'la aralarında neredeyse fark yok. Onlar daha fazla hasar verdiler ama Oda, En Kötü Jenerasyonu yükseltmek adına dolduruşa getiriyor fanları.
Bence gayet güçlüler. Zoro, Ashura'yı açıp Kaido'ya iyi bir yara açtı ve üstüne yonkou'ların birleşik atak tankladı. Yetmedi birleşik yonkou saldırı hasarını aldıktan sonra Prometheus'u kesti. Tabii Luffy, kral hakisini donanma hakisi ile kombine etmeyi keşfettiğinden diğer dörtlüden bir adım önde oldu.
 
Son düzenleme:
Şöyle son savaştan önce Luffy'nin yonko olarak havalandığı,herkesin Luffy'e "O bir yonko çok güçlü" dediği bölümleri o kadar çok görmek istiyorum ki bilemezsiniz.
Çok bekledik ama gelecek o savaş .wanonun keyfini çıkarmaya bakmak lazım. Yenilmez denilen canavarı yenecek bizimisi.. Zoro enma ile şovunu yapmadı daha..?
 
Onun yerini yapıyor zaten artık sana ihtiyacım yok diye Big Mom tekmeleyecek Zeus'u. Zeus'da, Nami'ye sığınacak. Nami'de zaten Allah'tan arıyordu. Bana daha güçlü bir şimşek saldırısı lazım diye. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali. Her şey bizim ittifakın lehine gelişiyor. Big Mom'un, Wano'da her şeyi batırdığını iddia etmeyi bırakın iyi ki Big Mom Wano'da, bizimkiler yoksa bu savaşı kaybedeceklerdi. Taa en başta Udon'da, Luffy'yi kurtardığı anda Big Mom'un, Wano'daki rolü belli oldu.
Asura dan önceki saldırılarda evet kaido'nun dikkatı başka yerdeydi ama aşura ile verdiği hasar saldırısı net 1vs1 kaido'nun dikkati zoro daydi hatta engellemye bile kalktı saldırıyı başaramadı.

Hawkings rüysın da kaido'ya öyle bi hasar veremez. zoro ve hawkings arasasında bana göre ucurum var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık