Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido hala ne kadar keyif alıyorum, biraz da burama vur Luffy-Kun diyorsa bunun üç sebebi olabilir bence:
1-) Kaido sadece dayak atmaktan değil dayak yemekten de zevk alıyor ve aslında ciddi ve Luffy'yle bu şekilde teke tek atacak.
2-) Kaido hala ciddileşmedi ve Luffy, Kaido'ya bir posta daha dayak attıktan sonra yine yıkılacak ve çatıya yardım gelecek, Luffy toparlanana kadar.
3-) Her ikisinin birleşimi. Şu an Kaido ciddi ve aşırı keyif alıyor ama Luffy'yle teke tek atacak ve kazanacak. Sonrasında Luffy kendisini toparlayana kadar çatıya biri gelip Kaido'yu oyalayacak. Bu senaryoda, o artık babam değil ve onu öldürmek istiyorum diyen Yamato'nun çatıya çıkacağını düşünmekle beraber Big Mom'ın bir şekilde adadan ayrıldığı bir senaryoda da alt kattaki savaşın kazanılacağı ve kazanan herkesin Luffy yediği dayağı hazmedene kadar Kaido'yu tutmak için çatıya çıkacağı bir ihtimal de yok değil.

Gönlüm 1. seçenekten yana ama sonucu belli olsa da Yamato vs. Kaido'yu da görmek isterim.
 
Momo sempai 8 yaşında değil mi ? Yahu çocuk orada İsa gibi çarmıha gerilirken Big Mam görmedi mi? Tama ya gelince kadın, ana olduğunu hatırladı. Şu tam bir rezillik... Seride herkesin gücü Jack ile Page ye yetiyor :D
Big Mom öngörüsü yüksek bir karakter.Momonosuke'nin sapık olduğunu anlamıştır ve ondan kurtarmamıştır.

Seride bir tane Sanji yetiyor zaten.İkinci bir Sanji'ye gerek yok.
 
Big Mom "Hera" adında yeni bir homies yaratmış. Bunu da ilk olarak Kid ve Killer'in üzerinde denemiş. Geçen bölüm gökyüzünün değişmesini Haoshoku'ya yormuştuk meğerse Hera'ymış.
 
Şimdi benim net olarak spoilerden anlayamadığım bir şey var BM zeussuz Herayla mı uçabilmiş orda kid ve killer BM nin zeussuz uçabilmesine şaşırırlar ifadesi vardı ben ondan BM nin altında bir şey olmadan uçtuğu kanısına varmıştım hatta o yüzden rüzgarımı kullandı acaba dedim de anlamadım tam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık