Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011: Oşuriko Standardı

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 58 29.6%
  • Ortalama

    Kullanılan: 89 45.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 49 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kötü değildi ama devamı önemli, Big Mom'un bir kerelik Tama'yı korumak için böyle bir şey yapması kabul edilebilir ancak tamamen taraf değiştirirse gerçekten seriden soğurum.
 
birbirlerine dokunamıyorsalar sertleştirme hakisi ne işe yarıyor? Benim hakim fazla ben kazandım olayına dönüyor o zaman.
 
Çatı çok dağıldı cidden, iyi mi kötü mü emin olamadım. Law ve Zoro Kınları tedavi eden kişiyle görüşse iyi olur şansa. Killer bana Hawkins'ten üstün görünmüştü hep, heyecanlandırmadı.

Tama muhteşem. İnanılmaz. Buggy ve Luffy'le beraber Tama'da da denizlerin en önemli gücü var: Sürekli müttefik oluşturuyor.

Big Mom'un saflığından, salaklığından olabildiğince faydalanıyorlar gerçekten. Çatıya çıkmak yerine kendisine kıyasla çöp Kid'in peşinden gitmesi tam onluk hareket. Page One'a çok iyi geçirdi, ölmüş gibi gelmedi ama ölmüş olsa mantığıma çok yatar. Şunca zaman bizimkilerle dalga geçtiğini hissettim cidden. Ulti de Big Mom falan dinleyecek biri değil, o kısımda senaryo için önemli bir şeyler dönecek kesin; Nami ve Usopp da ya orada ya da oradan dağılarak çok kritik şeyler yapacaklar.
 
wireless haki çıktığından beri hiçbi şeye şaşırmıyorum. teşekkürler oda senseee... neysem herhalde başka türlü bu canavarlar gibi güçlü rakiplere karşı, özel meyve güçlerine karşı bi savunma mümkün olmuyor op evreninde. olay yine ve yeniden aura olayına bağlandığı için mutsuz değilim ama op bu, et ete değecek aga asdşklhafsd
şu son haki olayını hiç sevmedim
 
Sıkıldık artık altı üstü 3-5 katlı bir binada haftalarca koşan ama bir yere varamayan karakterlerden. Şimdide kid koşmaya başladı.
2 ara arasında insan bomba bölüm beklerken böyle boş bölüm hiçr birşey anlatmayan bir bölüm gelince odayı güzel güzel anıyoruz ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık