Bak ne güzel diyorsun brook yaptı chopper yaptı ama ödülleri luffynin hesabına yazıldı.He sen her şeyi Begeye atfetme peşindesin. Bruleeyi bile getiren bizim tayfa ya, fotoyu kıran Brook, Bigmom ve Kata ile uğraşan yine bizim tayfa. Bizimkiler orada olmasa bırak Begeyi Bigmomın kendi tayfası kalmayacaktı ortada Bigmom yüzünden. Bunlardan Luffy'ye pay çıkartmamaya zorlamak sadece komik olur.
Kaldı ki biri sağkol toplamı 1,9 milyar olan adamları iki gün içinde deviren bir Luffy var karşımızda. Öfkeli orduya da büyük zarar vermiş aynı adam. Tayfasına Jimbeiyi katmış aynı arc. Yardım alsa ne almasa ne? Daha fazlasını da hak eder.
Adam bedelli KK'lık yapıyor resmen.Tüm yük güneşin omuzlarında olunca mum ve o adadaki nice mumlar pestil gibi ezilmesin diye çabaladığındandır o.
Gerçek çıktı ama haberi yok Kaidou sen de mi kullanıyorsun masakaaa diyo o da ne diyon anlamıyım diyorKral hakisi troll mü ? Yoksa başka bir şey mi çıktı ?
Büyük ihtimal, ver Kral hakisini yap kara kılıcı. Şimdi daha iyi anlıyorum Odanın neden Shuusuiyi aldığını kılıçta Ryumanın Kral hakisi varmış. Demekki bunca zaman Ryuma tutmuş Zoronun elinden gel evaldım koşalım çayırlarda demiş.Bu Zoro'nun Oden'in kral hakisini mi kullandığı anlamına geliyor ?
Kral hakiyle pasta yapacak. BM yiyince besin zehirlenmesi geçirecek.O değil de Zoro kral haki bile açtı daha Sanji'nin adam akıllı koka kullandığını görmedik.
Tamam 4 kişi diyelim. Hadi diğerleri de çok hasar bırakmadı sadece Zoro diyelim... Her halükarda iş 1 v 1'den çıkmış. Öte yandan söyle bir durum var. Luffy teke tekte yonkou alıyor demek seri bitmiş demek. Daha 3 arcın olduğunu düşünürsek böyle bir şeyi kim ister, ne manası vardır böyle bir deyin bilmiyorum. Şahsen şu dakka Zoro teke tekte yonkou alacak deseler istemem böyle bir şey.Mesajında sadece Zoro'dan bahsetsen ona bir şey demezdim. Ama 13 kişi daldı deyince mecbur daha önceki fazla hasar bırakmayan dövüşlerden de örnek vermek zorunda kaldım ?.
Kaido dövüşü bu saatten sonra teke tek gitse bile Doffy dövüşü dezavantajlı olacak. Ama 13 kişinin toplu saldırması durumundaki saldırı olsa da olur olmasa da olurmuş şekline yakın. Bunu da görmezden gelmeyelim lütfen.
Yok artık Kadın sesiyle patlattı Begenin muazzam planını Üstelik Luffy söz verdiği işi de yaptı. Kaldı ki Kata yenilgiyi kabullenmiş ne merhameti? O arc iki komutan indirmiş, öfkeli orduya dalmış, parti basmış, Jimbei kapmış ve oradan da çıkmış bir Luffy daha önce üç üssünü ona kaybeden WGnin kabuslarına giriyor, mevzu bu. Üstelik haber maber işleri de hikaye orada canlı kanlı Cp ajanı var. Senin canın Luffy'ye sallamak istemiş cane. Canın sağolsun sallaLuffy katayı biraz tutabilseydi şimdi bigmom ölmüştü ve luffynin ödülü 5 milyar belli olmuştu ama onu bile yapamadı.
Luffy'nin tayfa en çok kral hakisine sahip tayfa olacak o zaman böyle giderse.Kral hakiyle pasta yapacak. BM yiyince besin zehirlenmesi geçirecek.
Şaka maka Sanji de ufak da olsa ucundan kral haki gösterebilir.