Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve tayfası arasındaki güç farkı iyice açıldı gibi duruyor.Bencede gayet olması gereken bir durumdu.Malum Yonkou ve sağ kol arasında bile devasa güç farklarını gördükçe.Luffy Zoro dan rahat 2-3 tanesini indirir gibi duruyor.Zoro-Sanji-Nami falan kalanların klasmanı aynı zaten.
Bu adamın ne dediği hakkında fikri olan ?
 
Zoro Arlong'un sadece burnunu çizmişti. Burada ise hayattaki 2. kalıcı yarasını alan bir Kaido var. Arada fark yok mu sence ? Hibrit formuna geçmedi derken ? Kın'lardan mı bahsediyorsun ?

Blueno örneğini vermişsin. Luffy orada sadece dayak attı. Performans kaybı yaşadı diyebiliriz en fazla. Kaido hem performans kaybı hem hasar kaydediyor dövüşürken.

Luffy'nin Belami'den yediği dayak 20 yaşında birinin 5 yaşındaki birine yumruk at bakiyim abine kıvamında bir dayaktı. Doflamingo'nun aldığı hasarlarla karşılaştırılamaz bile.

Mesajında sadece Zoro'dan bahsetsen ona bir şey demezdim. Ama 13 kişi daldı deyince mecbur daha önceki fazla hasar bırakmayan dövüşlerden de örnek vermek zorunda kaldım ?‍♂.


Kaido dövüşü bu saatten sonra teke tek gitse bile Doffy dövüşü dezavantajlı olacak. Ama 13 kişinin toplu saldırması durumundaki saldırı olsa da olur olmasa da olurmuş şekline yakın. Bunu da görmezden gelmeyelim lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık