Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sen her şeyi Begeye atfetme peşindesin. Bruleeyi bile getiren bizim tayfa ya, fotoyu kıran Brook, Bigmom ve Kata ile uğraşan yine bizim tayfa. Bizimkiler orada olmasa bırak Begeyi Bigmomın kendi tayfası kalmayacaktı ortada Bigmom yüzünden. Bunlardan Luffy'ye pay çıkartmamaya zorlamak sadece komik olur.
Kaldı ki biri sağkol toplamı 1,9 milyar olan adamları iki gün içinde deviren bir Luffy var karşımızda. Öfkeli orduya da büyük zarar vermiş aynı adam. Tayfasına Jimbeiyi katmış aynı arc. Yardım alsa ne almasa ne? Daha fazlasını da hak eder.
Bak ne güzel diyorsun brook yaptı chopper yaptı ama ödülleri luffynin hesabına yazıldı.
Bege iki yıldır planı yapmak için bigmomın yanına sızdı, ama manşetlerde luffy begeyi kendi safına geçirdi. Onun yaptıklarıda luffynin hesabına yazıldı.
Luffy katayı biraz tutabilseydi şimdi bigmom ölmüştü ve luffynin ödülü 5 milyar belli olmuştu ama onu bile yapamadı.
Denizciler luffynin katakurinin merhametiyle kazandığını bilse verdikleri ödüllüde geri alırlardı karışmayın küçük enişteye derlerdi.
 
Mesajında sadece Zoro'dan bahsetsen ona bir şey demezdim. Ama 13 kişi daldı deyince mecbur daha önceki fazla hasar bırakmayan dövüşlerden de örnek vermek zorunda kaldım ?‍♂.

Kaido dövüşü bu saatten sonra teke tek gitse bile Doffy dövüşü dezavantajlı olacak. Ama 13 kişinin toplu saldırması durumundaki saldırı olsa da olur olmasa da olurmuş şekline yakın. Bunu da görmezden gelmeyelim lütfen.
Tamam 4 kişi diyelim. Hadi diğerleri de çok hasar bırakmadı sadece Zoro diyelim... Her halükarda iş 1 v 1'den çıkmış. Öte yandan söyle bir durum var. Luffy teke tekte yonkou alıyor demek seri bitmiş demek. Daha 3 arcın olduğunu düşünürsek böyle bir şeyi kim ister, ne manası vardır böyle bir deyin bilmiyorum. Şahsen şu dakka Zoro teke tekte yonkou alacak deseler istemem böyle bir şey.
 
Luffy katayı biraz tutabilseydi şimdi bigmom ölmüştü ve luffynin ödülü 5 milyar belli olmuştu ama onu bile yapamadı.
Yok artık :D Kadın sesiyle patlattı Begenin muazzam planını :D Üstelik Luffy söz verdiği işi de yaptı. Kaldı ki Kata yenilgiyi kabullenmiş ne merhameti? O arc iki komutan indirmiş, öfkeli orduya dalmış, parti basmış, Jimbei kapmış ve oradan da çıkmış bir Luffy daha önce üç üssünü ona kaybeden WGnin kabuslarına giriyor, mevzu bu. Üstelik haber maber işleri de hikaye orada canlı kanlı Cp ajanı var. Senin canın Luffy'ye sallamak istemiş cane. Canın sağolsun salla :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık