Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araya kimse girmezse ben luffy kaidoyu teke tekte aldı kabul ederim. Ama bence de 1 raund daha olacaktır kaido düşmeden önce. İsteğim olmaması yönünde ama önceki arclara kıyas yaparsak olma ihtimali daha fazla. 1e1 mevzusuna gelirsek, buraya gelinene kadar takım dövüşü vardı. Luffy'nin yanında 4 nova vardı ama kaido'nun yanında da imparator vardı. geçen bölüm ve bu bölümün ilk yarısında iki yonkou nun yan yanayken sinerjilerinin ve yıkıcılıklarının 5 novadan daha tehlikeli olduğunu söyledi mangaka. Ha şunu kabul etmem sadece, luffy yenince kaidoya eşit veya kaidodan güçlü olmuş olmaz.
 
Luffy şuan bayılmaya kaido’dan daha yakındır belki de. Çocuk iki kere kendini kaybetti, ciddi yaralar aldı bu güce çıkana kadar.

Son round’un şimdi başladığını varsayarsak bence de 1 vs 1 kazanmış olur. Kata vs luffy’nin son round’undan pek farkı olmaz bunun. Ama kazanacağını sanmam. Bişeyler daha olur.
 
@RedTeroR
Reis daha önce de çok konuştuk, böyle şeylere sen de Alpa da boşuna takılıyorsunuz. Oda için dövüşlerde önemli olan duygu vermek ve hoşuna giden milleti coşturacak bir sahne çizmek. Tutarlılık 2. veya 3. planda belki. Nitekim aynı Luffy Lucciden tek yerken bir gün sonra herifi yeniyor. Çünkü ilkinde umutsuzluk ikincisinde coşku vermek istiyor adam. Bu cihetle Killerın saldırısı bence görüntü olarak en sağlam saldırı gibi duruyor ama hepimiz biliyoruz ki adamın tek derdi "Killer parlatmaktı". Yoksa Kaido dediğinin saldırısından yeri geliyor Tama tatlım bile kurtulabiliyor.
Geleceği gören bir Luffy boş sahnede çiziliyor ama dövüşün en ciddi ve hayati anında birden ortadan kayboluyor. Kısacası sonuçlara bakılır tabi ama bu tarz parlatma tanıtma sahnelerini çok da kafaya takmayın. Killera bayılan Zoro burada daha güçlü saldırılara dayanıyor mu, dayanıyor. Dofun belki saldırı gücünün yarısına dayanamayan Law bakıyorsun burada ayakta. Geliştiler de denir elbet ancak daha ziyade Odanın kafasındaki yapboz tutarlılıktan ziyade duygu ve hayranlara malzeme verme üzerine. Kendinizi yormayın yani.
 
Şuan Luffy güç seviyesi olarak yonkou seviyesinin bir tık altında zoro da Luffy nin bi tık altında gibi gözüküyor.
 
Gear 4 dediğin şey aynı karakter. Armament seviyesi aynı, acıya dayanma seviyesi aynı. Karnı şişiyor, kolu şişiyor oraları gelen saldırıdan az hasar yiyor. Kafa aynı kafa.

Burda alpa dahil bir sürü luffy’ci hatırlıyorum ben doğrudan o balyozu yemeseler kalkarlar ayağa diyen. Yeni bişey değil ki zaten hazırdı çoğu kişi buna.

Yav law’ı geçtim. Biz kinemon’u gördük balyoz yedi hala luffy’le konuşacak haldeydi. Direk suratına thunder bagua yiyen yok. Sadece luffy değil Oden de arkadan kafasına yediğinde mahvoldu.
İşte o zaman denilmesi gereken güç dengesinin olmadığı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık