Luffy atağın geldiğini gördü kendini elleri ile korudu buna rağmen saldırıdan sonra bilinçsiz bir süre yattı tabi sağlam saldırı yedi işin o kısmı ayrı. Law'a sarılma falan yok, olan şeyi söylüyorum, balyoz tam oturmuyor nedir ya ? Neyse tamamBalyoz tam oturmuyor onu dedim. Haki vurdu zaten. Luffy mesela kafaya ikinci kez Thunder Bagua yediğinde geleceği görüp sıyrılmıştı. Meğer balyoz vurmamış haki vurmus. O yüzden kaçamamış. Tam erisiminden kacamamıs yine de kafaya tam almaktan kurtulmuş.
Buradakiler de o tarz.
Oysa Ragnarok doğrudan yiyor. H.haki olsun balyoz olsun. Kaido ölmesini bekliyor. Boşuna değil.
Ferit Zoro'yu bıraktın Law'a sarıldın. Kabul et de gözüm açık gitmeyeyim.
Kılıcını göremedim ben ? Zoro'ya da Law'a da çok sağlam vuruyor ve Law'a vurduğunda iyi kan akıtmış kılıç önünde olsa Law'ın kılıcı baya uzun bu belli olurdu gibi ben mi atlıyorum kılıcı ?Law iki darbe yemiş balyozdan iyi dayanmış, ben biri düz balyoz yiyince dayanamaz diye düşünüyordum. İkinciyi savunmuş kılıçla sanırım ama Roger, Oden mevzusu gibi akış vurmuş. Bu poşetten dayanmasını beklemezdim Kaido saldırılarına.