Üye silindi 1004
Sanji’yle çok fazla ortak özelliği vardı plan yapmak gibi.?Aklıma Berat Albayrak geldi.
Sanji’yle çok fazla ortak özelliği vardı plan yapmak gibi.?Aklıma Berat Albayrak geldi.
"Aga abartmayın, Zoro Kaido ve BM gibilere dalar ama ne hasar verir ne de dayanabilir" diyen adam benim hayallerimi sorgulamasın.Zoro daha kendinin kral hakisi olduğunu bilmiyorken sen neyin hayalini kurdun ?
Kaido karşısında sadece Kid ve Luffy'nin şansı var dedin Zoro yardı adamı Kid aşağı indi.Niye ?
Inu, Denjiro'dan üstün olduğunu gösterecek bir şey yapmadı demiştim veya bir veri yok gibisinden konuşmuştum. Gerçekten Wano içerisinde Luffy aslan payını alcakken, Zoroyu kınlardan zayıf görebileceğimi mi düşünüyorsun ?"Aga abartmayın, Zoro Kaido ve BM gibilere dalar ama ne hasar verir ne de dayanabilir" diyen adam benim hayallerimi sorgulamasın.
Kaido karşısında sadece Kid ve Luffy'nin şansı var dedin Zoro yardı adamı Kid aşağı indi.
Zoro'dan güçlü bir ton adam var dedin İnu-Denjiro falan saydın. Onda da hüsran.
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar
Bir bakarsınız luffy cosplayiyle dahil olurum ocağaYalnız kisileri örnek alma. Yoldan çıkarırlar seni. Bir bakmışsın @Yamato gibi Zoro fanı olmuşsun.
Zoronun saldırısı sonrası kaidonun canı %20nin altına indi diyen adam bana bunu söyledi."Aga abartmayın, Zoro Kaido ve BM gibilere dalar ama ne hasar verir ne de dayanabilir" diyen adam benim hayallerimi sorgulamasın.
Uykulu olduğum için pek güzel olmamış olabilir.@Kenshiro
Şunu caps yapar mısın bi ara?
Zurnacı:Zoro Fanları
Zurnadan ses çıkıyormuş gibi tam zurnadan kadına doğru: Kapalı gözünü aç, çatıdan inme dövüşmeye devam et
Yaşlı teyze: Her şeyini son saldırısında kullanan ağır yaralı, ölüme yakın Zoro