Islak hayallerini kendine sakla.Zoro luffye saldırdığı anda kral hakisinin etkisiyle kılıçları yarı yolda yamulur. Zoronun kılıçlarını gömmesini bu kadar çok mu istiyorsun.
O değil de @Tiksav Lee fena yamuldu bu 2 bölümde
Islak hayallerini kendine sakla.Zoro luffye saldırdığı anda kral hakisinin etkisiyle kılıçları yarı yolda yamulur. Zoronun kılıçlarını gömmesini bu kadar çok mu istiyorsun.
Zoro daha kendinin kral hakisi olduğunu bilmiyorken sen neyin hayalini kurdun ?
Resimler çıkınca 300 üstünü bile görebilir.@kaizokuou 280'i geçip 300'e ulaşır konu.
Niye ?
Muallak bir adam o. Sanji bir kavram olsaydı gelecek kaygısı olurdu. Boşuna görünmezliği almadı geleceği de görünmüyor.Hadi luffy ve Zoro belli. Sanji ne olacak? Allah'a beni sanji fanı olarak yaratmadığı için şükrediyorum.
Eğer Zorolar inerken luffynin dediği şeyi millete söylerlerse bunun üzerine çatıda büyük bir patırtı koparsa king,Queen,Jack,smoothie,Perospero çatıya yönelir bunun üzerine bizim taraftan chopper,sanji,Marco bir ihtimal yamato gider chopper ve Law zoroyu iyileştirir iken bir yandan da dövüşür böyle birşey olsaydı çok iyi olabilirdi.Sanji ve chopper'ın eşleşmesi belli olmadı hala. law da savaşabilecek durum'da zoro olmadan hareket ediceğni sanmıyorum law'ın, mutlaka bir eşleşmesi olacaktır belki sanji queen'i law zoro king'i alabilir lakin cp0 sessiz mi kalacak law zoro ikilisi oraya da yönelebilir.
Aklıma Berat Albayrak geldi.Muallak bir adam o. Sanji bir kavram olsaydı gelecek kaygısı olurdu. Boşuna görünmezliği almadı geleceği de görünmüyor.