Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok mu bir göz açmamız :D
Her şeyin sırası var. Zoro Dressrosa'da olduğu gibi her şeyini gösterdeydi de Dof'u mu alsaydı ? O zaman Luffy fanları bu Zoro neden böyle hayınlık yapıyor, kaptanına neden saygı göstermiyor demeyecekler miydi ? Şimdi de aynı. Zoro Luffy'ye müsaade ediyor şu an. Bakalım yumruklar mı kılıçlar mı daha üstün abisi diyor. Tıpkı Viski Peak'te olduğu gibi :)
 
Potansiyel görmüştüm ama bir yalpaladı Chris.
Birebir özel ders ekledim kendisine. Ayrıca performans ödevi olarak 1 ay boyunca tüm konularda Luffy savunacak. Bunlar sonunda puanını verip değerlendirmesini yapacağız.

E oden de şu anki kaido'ya bile korku salan bir adam. Ben bir de bir anda bu kadar guc artışının yaşanmasını istemiyorum. Sadece luffy için değil, tüm tayfa için. Oda yavaş işliyor işliyor, bir yerden sonra vitesi sona takıyor. Bu durum hoşuma gitmiyor. Yoksa fanı olduğum karakterin güçlü olmasını tabiki de isterim.
Kaido'nun o zamanki seviyesi belli değil. Sonra daha da güçlendi büyük ihtimalle.
 
Bi ara Yüzüklerin Efendisi'ndeki bir canavarı yenme (hangisi hatırlamıyorum) durumunu Kaido'yu alt etme noktasında benzetme içeren bir teori dönüyordu. Teoriye göre Zoro kalan son gücüyle Kaido'yu biçip ağır yaralayacaktı, geri kalan işi Luffy bitirecekti. Tutacağa benziyor... @ch3rlo teori senden çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Bu bi Zorocu'dan çıkmıştır. Hatırlamıyorum böyle bir teorimi. Ben Zoro'nun Kaido ile karşı karşıya gelmeyeceğini düşünüyordum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık