Ortalarda Luffyler yokken Kide plot sökmez. Kidler Big Momu alamaz yani. :TVaay bee daha gecen bölüm 5 nova 2 imapartoru alamaz diyoduk şimdi 3 tanesi iki imparator alacak
Ortalarda Luffyler yokken Kide plot sökmez. Kidler Big Momu alamaz yani. :TVaay bee daha gecen bölüm 5 nova 2 imapartoru alamaz diyoduk şimdi 3 tanesi iki imparator alacak
Oda bu belli olmaz gösteriliceğni sanmıyorum kid killer vs bm'nin zaten aldırabilir deOrtalarda Luffyler yokken Kide plot sökmez. Kidler Big Momu alamaz yani. :T
Yükselmediğinden mi 3 meyve bıçağı tutuyorsun?Ben açıkçası seriyi hızlandırcam diye böyle yapmasına kıl oldum ve böyle güzel bölüme bile bu yüzden yükselemedim. Güçlendirmeleri bu kadar hızlı yapacağına boş beleş olayları çizmesin geçsin
Enel yıldırım atacak şimdi konuya dönelimAkıllı ol, akıllı olma olayını kim başlattıysa hatalı taraf o taraf ben onun sana ne yazdığını göremedim bir kaç sayfa geriye gitmeme rağmen sen başlatmışsın olarak gördüm neyse Uzatmaya gerek.
Bence Enma 20 yıl boş durmadı diyebiliriz.Enel yıldırım atacak şimdi konuya dönelim
Zoro Hibrit Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı ise Zoro>Oden diyebilir miyiz?
Yok artık. :SEnel yıldırım atacak şimdi konuya dönelim
Zoro Hibrit Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı ise Zoro>Oden diyebilir miyiz?