Şu an Luffy Oden seviyesini zorluyor belki de bu temassız haki olayı ile geçti. Luffy fanına Luffy savundurtmayın bana yav.Oden, Marco dan falan güçsüz değilse ben demem. Şu anda ve muhtemelen arc sonunda luffy bile oden'i aşamaz bence.
Şu an Luffy Oden seviyesini zorluyor belki de bu temassız haki olayı ile geçti. Luffy fanına Luffy savundurtmayın bana yav.Oden, Marco dan falan güçsüz değilse ben demem. Şu anda ve muhtemelen arc sonunda luffy bile oden'i aşamaz bence.
Arc sonu aşacak. Şu an bile yakın olabilir.Oden, Marco dan falan güçsüz değilse ben demem. Şu anda ve muhtemelen arc sonunda luffy bile oden'i aşamaz bence.
O göz açılacaksa tam yeri orası ama bu bölüm her şeyimle vuruyorum demesi umutları azalttı. Zoro'ya güveniyorum ama Oda'ya güvenmiyorum. O göz açılacak agaYok mu bir göz açmamız
Yamato ve Zoro kombine saldırı yapacak. Mhh'lamak istiyorum.Yok mu bir göz açmamız
Oden'i hangi seviyede gördüğümüz ve luffy'nin kaido'yu nasıl yenecegine göre değişir bu. Bence oden güncel yonkoulara yakın seviyededir.Şu an Luffy Oden seviyesini zorluyor belki de bu temassız haki olayı ile geçti. Luffy fanına Luffy savundurtmayın bana yav.
Aktif olarak kullanabilmesi Elbaf'ı bulur. Neden olmasın:dYamato ve Zoro kombine saldırı yapacak. Mhh'lamak istiyorum.
Zoro ve Yamato'nun kral haki çarpıştırma fikrine ne diyorsun. @kekomancer
Amiral seviyesine yakın görüyorum. Luffy handikaplı da olsa bir yonkouyu yenerse amiral seviyesi eder zaten. Dövüşün sonuna kadar başka p-up almayacaksa Luffy için amiral seviyesine şu sıralar ulaşıyor diyebiliriz.Oden'i hangi seviyede gördüğümüz ve luffy'nin kaido'yu nasıl yenecegine göre değişir bu. Bence oden güncel yonkoulara yakın seviyededir.
Kral hakisini bilmiyor daha, gözü de bilmiyordur belki. Bir umutO göz açılacaksa tam yeri orası ama bu bölüm her şeyimle vuruyorum demesi umutları azalttı. Zoro'ya güveniyorum ama Oda'ya güvenmiyorum. O göz açılacak aga