Akainu bu Kaido'yu dinlene dinlene döverAmiral alamayacak adam Kaido ile savaşacağı 1v1 de kendinden o kadar emin konuşur mu? Şu an eski yeni alamayacağı amiral yok.
Akainu bu Kaido'yu dinlene dinlene döverAmiral alamayacak adam Kaido ile savaşacağı 1v1 de kendinden o kadar emin konuşur mu? Şu an eski yeni alamayacağı amiral yok.
Hybrid Kaido'ya. G4'ün gıdıklamadığı adama, Kata dövüşünden çıkmış Luffy'nin yaptığı g4'ün gıdıklamadığı Kaido'nun hybrid formunaLaw hangi dövüşü atlattı da İnjection Shot Kaido'ya kan kusturdu acaba Doflamingo seviyesinde bile değilken o seviyelere ulaştı neyse bazı şeyler bazı yerlere mesaj olarak gitmiştir umarım.
Yani zaten tamamen bullshit üzerine bir seriye dönüyor güç açısından Gerçekten bir güç gelişmesi bir güç skalası yok herhangi bir seviyede olmana da gerek yok yaptım oldu.Hybrid Kaido'ya. G4'ün gıdıklamadığı adama, Kata dövüşünden çıkmış Luffy'nin yaptığı g4'ün gıdıklamadığı Kaido'nun hybrid formuna
Ben açıkçası seriyi hızlandırcam diye böyle yapmasına kıl oldum ve böyle güzel bölüme bile bu yüzden yükselemedim. Güçlendirmeleri bu kadar hızlı yapacağına boş beleş olayları çizmesin geçsinÇatıya çıkan x5 güçleniyor. :d
Law çok güçlüymüş.Doflamingo çok çok daha güçlüymüş boşa amiral demedik en başlarda.Law hangi dövüşü atlattı da İnjection Shot Kaido'ya kan kusturdu acaba Doflamingo seviyesinde bile değilken nasıl o seviyelere ulaştı neyse bazı şeyler bazı yerlere mesaj olarak gitmiştir umarım.
1 ay oncesindeki Karasakal'ın sözleri.Bu durum sadece beni mi rahatsız ediyor? Bu güç artışı mantıklı mı sizce? Luffy 1 ayda yc1likten kaidoyla 1 vs 1 atabilecek seviyeye ne zaman geldi? Ya da Zoro bunları yapabileceğine dair bir şey göstermiş miydi şuana kadar? Bu son 2 bölümde gösterilen şeyler çatıya çıkmadan önce yaşananlara göre fazla uçuk değil mi?
Vay be Doflamingo sen neymişsin beeeLaw çok güçlüymüş.Doflamingo çok çok daha güçlüymüş boşa amiral demedik en başlarda.
İşin en acı tarafı 100 bölümdür Wano çiziyorsun be adam, göster bir iki kapışma hem Law'ın karakteri hem Kid'in karakteri hem çatıya çıkan diğeri derinleşsin, güçlere temele otursun. Yok ama saçma sapan şeyleri kim çizecek.Yani zaten tamamen bullshit üzerine bir seriye dönüyor güç açısından Gerçekten bir güç gelişmesi bir güç skalası yok herhangi bir seviyede olmana da gerek yok yaptım oldu.
Ya da ilk çatıya çıktığında böyle çıkmalıydı. Yine sıvardı ama biraz daha az sıvamış olurdu.Ben açıkçası seriyi hızlandırcam diye böyle yapmasına kıl oldum ve böyle güzel bölüme bile bu yüzden yükselemedim. Güçlendirmeleri bu kadar hızlı yapacağına boş beleş olayları çizmesin geçsin