Kata'nın Mogura saldırısı işlemez deniyordu.Şu saldırı bile işliyorsa artık Mogura hayde hayde kan alır bundan.Öyle görünüyor maalesef. Deseydi ki hasar alıyor ama hiçbir halt olmuyor, anlardık. Yine s**tı batırdı da bakma işte...
Kata'nın Mogura saldırısı işlemez deniyordu.Şu saldırı bile işliyorsa artık Mogura hayde hayde kan alır bundan.Öyle görünüyor maalesef. Deseydi ki hasar alıyor ama hiçbir halt olmuyor, anlardık. Yine s**tı batırdı da bakma işte...
Jinbe gibi birine Luffy'nin adamı falan demeye dilim varmıyor. Luffy'ye babalık yapıyor adam...Jinbei yani.
Kaido'nun helvasını yapacak işte.Güzel yemek yapar. Bu arada Luffy'nin en yüksek ödüllü adamı Sanji değil. Jimbei.
Yada, Law tek atar Kata'ya xD Kata gittikçe düşüyorKata'nın Mogura saldırısı işlemez deniyordu.Şu saldırı bile işliyorsa artık Mogura hayde hayde kan alır bundan.
Güzel rüyalar tabi xd.Yada, Law tek atar Kata'ya xD Kata gittikçe düşüyor
Kata babalar gibi çarpışır la bununla. Bir de amiralleri gömüyorlardı vay efendim Jozu, Marco tutuyor diye. Jozu dediğimiz azman anca iki damla kan alıyordu. Burada Kaido'ya kan banyosu yaptıran çaylaklar var la.Kata'nın Mogura saldırısı işlemez deniyordu.Şu saldırı bile işliyorsa artık Mogura hayde hayde kan alır bundan.
Luffy'yi kucaklama sırası sende diyor.Zoro Law'a bir dahaki saldırısında her şeyini kullanacağını, başaramazsa öleceğini ve eğer ölürse her şeyi Law'a bıraktığını söyler.
Luffy'nin adamı ol mu diyor burada?
Katılmamak mümkün değil :/Kata'nın Mogura saldırısı işlemez deniyordu.Şu saldırı bile işliyorsa artık Mogura hayde hayde kan alır bundan.
Luffy öyle herkesin kucağına gitmez. Şanslı adam. hahahahaLuffy'yi kucaklama sırası sende diyor.
Bekle bakalım belki Sanjide bi sonraki bölüm yardım eder Luffye.Tipi bozuk bir kere herhalde normal bir bayan muhabbeti yapmaz Sanji Big Mom ile ( :
Zoro ve Luffy'nin yonko patakladığı yerde Sanji için daha azını beklememek lazım (hâlâ umudum var) ( :
Dressrosa'da tavla gibi koltuk altına almıştı Law'ı bunlarda sevdadan sayılıyor mu reis?Luffy'yi kucaklama sırası sende diyor.