Her 4 KF üyesinden biri Kaido 2 Amiral alır demişti.Kata babalar gibi çarpışır la bununla. Bir de amiralleri gömüyorlardı vay efendim Jozu, Marco tutuyor diye. Jozu dediğimiz azman anca iki damla kan alıyordu. Burada Kaido'ya kan banyosu yaptıran çaylaklar var la.
Dünyanın bütün amiral sevicileri, birleşin!
Kusuratlı denklemler daha çok hoşuma gidiyor benim. Kaido= 2.4 amiral.Her 4 KF üyesinden biri Kaido 2 Amiral alır demişti.
Kaido 2 amiral indirebilir mi?
Evet arkadaşlar çoğu kişi Yonkouların Amirallerden üstün olduğunu kabul etsede nerdeyse bir birlerine denk olduklarını düşünüyor Yaşlı WB nin Amirallerle olan dövüşünü gördük. Bigmomun inanılmaz bir şekilde hasar almayan hayvansı güçlü olduğunu gördük. Hatta dev Yıldırımlar bile etki etmemişti...www.korsanfan.com
Dışardan kesiyor gibi duruyor.Kaido'nun savunması konusunda sıvadı zaten.Law bunun kafasına taş atarak çığlık attırıyordu.İnjection shot temas etmeden içerden hasar veren bişey değil miydi? Boğazına vurunca kan kusturması normal değil mi?
Verebiliyor zaten.Yalancı yazarlıkta Oda zirveye oynar.Yani koskoca amiraller bu adamı ele geçirip de hasar mi birakamayacak yani.Saçmalığın daniskasi.Öyle zaten.Hadi bazılarına mazret uydurdu da gammadır,yok sonictir falan.Zoro desen silahlanma iyiydi+enma falan iyi hasar çıkartıyordu.Law'ın injeksiyon atışı bile hasar veriyorsa gördüğümüz üst seviye karakterlerin hepsi hasar verebilmeli.
Çatıya çıkan x5 güçleniyor. :dBu durum sadece beni mi rahatsız ediyor? Bu güç artışı mantıklı mı sizce? Luffy 1 ayda yc1likten kaidoyla 1 vs 1 atabilecek seviyeye ne zaman geldi? Ya da Zoro bunları yapabileceğine dair bir şey göstermiş miydi şuana kadar? Bu son 2 bölümde gösterilen şeyler çatıya çıkmadan önce yaşananlara göre fazla uçuk değil mi?
Verebiliyor gördüğümüz üzere zaten.Wano başı Luffy'nin yarısı bile etmeyecek adamlar kesti,Hyo'nun versiyonu dedik,bu hakiyi bilmeyen adamlar bile rahatlıkla hasar verdi yahu herife.Verebiliyor zaten.Yalancı yazarlıkta Oda zirveye oynar.Yani koskoca amiraller bu adamı ele geçirip de hasar mi birakamayacak yani.Saçmalığın daniskasi.