Bölüm 1010: "Kral Hakisi"
Kapakta Pudding ve yanındaki homie'ler göz damlası kullanıyorlar.
Zoro Prometheus'u Big Mom'a yardım edememesi için onlarca parçaya ayırır. Bu sırada Law, Zoro'nun manyak olduğunu ve şimdiye kadar muhtemelen çoktan tüm kemiklerinin kırılmış olduğunu söyler.
Kaido: "Lanet olsun, şimdi şu acınası Linlin'e de yardım etmek zorunda kalacağım."
Kaido Zoro'ya korsan avcısı diye seslenerek saldırır, ve Prometheus'a Big Mom'u kurtarmasını söyler. Law yeteneğiyle Zoro'yu Kaido'nun önünden alıp Kaido'nun karşısına kendi çıkar. "Injection Shot" adlı bir saldırıyla Kaido'nun boynunun sağ tarafına saldırır ve Kaido kan kusar.
Kaido Law'a sopasıyla saldırır. Law kendini korumak için "Curtain" diye bir teknik kullanır ama Kaido püskürtür.
Kaido: "Yeteneğin gerçekten de can sıkıcı, Trafalgar!!!"
Hem Prometheus hem de Napoleon Linlin'i kurtarmak için aşağı atlar. Zoro Law'ın ona yardım ettiği için Big Mom'un homie'lerinin Big Mom'a yardım etmeye gittiğini söyler.
Law: "Bırak gitsinler. Birinin planım yüzünden ölmesindense, planımın başarısız olmasını tercih ederim."
Kid, bu kadarının bile yeterli olduğunu, amaçlarının ikisini ayırmak olduğunu ve bunda başarılı olduklarını söyler. Ardından Killer ile birlikte Big Mom'u indirmek üzere oradan ayrılırlar.
Prometheus, Big Mom'u tam denize düşecekken kurtarır. Big Mom Prometheus'u över, Zeus'un da geri zekalı, hantal ve kendisi için sadece bir engel olduğundan bahseder.
Prometheus: "Mama, sana söylemek istediğim bir şey var."
Kid ve Killer Onigashima'nın köşesinde gözükür. Kid bulutlarda garip bir şey olduğundan bahseder.
Çatıya tekrar döneriz. Luffy baygındır, ve gözlerinin feri sönmüştür. Kaido gülerek, aynı geçenki gibi, Luffy'nin baygınken bile kendisine baktığını söyler. Ardından kendi kendine önce Luffy'nin beynini mi, kafasını mı yoksa gözlerini mi parçalasam diye düşünür.
Zoro Law'a bir dahaki saldırısında her şeyini kullanacağını, başaramazsa öleceğini ve eğer ölürse her şeyi Law'a bıraktığını söyler.
Zoro: "Hey Kaido, o benim kaptanım. Bir şeyi parçalayacaksan önce gel benden başla."
Zoro kılıçlarını çeker.
Kiki Kyuutouryu: Ashura Bakkei Mouja no Tawamure
Ve Kaido'yu keser. Çok fazla kan akar.
Kaido: "Velet...Sakın bana senin de Kral Hakisini kullandığını söyleme."
Zoro:"Neden bahsediyorsun, ne yaptığımı ben de bilmiyorum."
Ardından Zoro yere düşer.
Zoro:Her şeyimi bu saldırıda kullandım. Kaido'nun hala ayakta olması çok kötü...
Kaido:"Yeterince iyi bir saldırıydı. Bu kesinlikle yara izi bırakacak."
Kaido sopasıyla Zoro'ya saldırır, Law engellemeye çalışır ama hem Law, hem de Zoro Raime Hakke'nin etkisiyle savrulurlar.
Kaido:"Keşke böyle olmasaydı. Karşımda değil, yanımda olsaydınız hep beraber dünyaya hükmedebilirdik."
Ardından Kaido arkadan Luffy'nin sesini duyar.
Luffy: "Seninle mi? Biz en başından beri seninle beraber çalışmayı istemedik. Biz hepimiz samurayların tarafındayız."
Hyogoro flashback'i gözükür. Hyougorou Luffy'e hakinin gücünü sadece dışa kullanmaması gerektiğini, onun yerine hakinin elinde akmasına ve düşmanının bedenine girmesine izin vermesini öğreteri.
Hyogoro:"Senin gücün.. Kriz anında çiçek açacak."
Luffy: "Benim saldırılarım hala güçsüz. Ama senden darbe yedikten sonra anladım. Kral hakisi, kendini korumak için de kullanılabilir.
Kaido:"Wororororo...!! Doğru, ama tüm dünyada, bu dediğini yapabilecek sadece bir avuç insan var."
Kaido sopasıyla tekrar Luffy'e saldırır, ama Luffy'i sopayı ayağıyla sopaya temas etmeden durdurur. (Roger vs WB gibi) Luffy'nin ayağından siyah yıldırımlar fışkırır. Bu sırada elindeki siyah yıldırımları da görürüz, ve Luffy bu sefer yine Kaido'ya dokunmadan Kaido'nun midesine ve çenesine, Kaido yere yapışana kadar vurur.
Law: "Birbirlerine değmiyorlar bile...!!!" (Oden'in WB vs Roger'a verdiği tepkinin aynısı.)
Luffy: "Zoro, Trao... Beni koruduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi ikiniz de aşağı inebilirsiniz!!! Diğerlerine, ne olursa olsun kazanacağımı söyleyin."
-Bölüm sonu. Haftaya ara var.