Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ilk saldırısında da kral haki kullanıyor. Dövüşün ortalarında bir anda unutup tekrar mı hatırladı acaba :confused:
Hiç siyah yıldırım çizmemiş Oda yani büyük ihtimalle kral haki kullanmadı burada vol1 veya vol2 kullandı bu uzaktan vurmak bence vol1. vol2 direkt içten patlama bence bunu da ilerde oda ayrı bir panel olarak gösterecek Kaido hasar verecekken aniden duracak noluyor lan gibisinden.
 
Bölüm çok iyiydi. Zoro'nun, Wano'daki en güzel bölümüydü. Trafalgar'ın çatıdaki en aktif kişi olduğunu düşünüyorum. Onun sayesinde bir çok saldırıdan kurtuldular. Onun sayesinde imparatorları ayırdılar. Luffy'nin Haoshoku'yla yaptığı saldırılar Kaido'nun şeklini kaydırdı. Luffy artık Busoshoku saldırılarına Haoshoku basıyor. Roger ve Whitebeard'ın hakilerinin seviyesinden dolayı birbirlerine saldırıları çarpmıyor sanıyorduk meğerse Haoshoku Haki'yi, Busoshoku gibi kullanmayla alakalıymış. Luffy artık rahat amiral seviye diyebiliriz. Üç hakisini de bir üst seviyeye çıkardığına inanıyorum.

Haki seviyeleri üzerinden şöyle bir örnekleme olabilir.

WCİ'de, Katakuri karşısında Busoshoku Hakisi (BH4) Kenbonshoku Hakisi (KH4) Haoshoku Hakisi (HH4) şeklindeyse. Şu anda Kaido karşısındaki seviyesi Busoshoku Hakisi (BH2) Kenbonshoku Hakisi (KH2) Haoshoku Hakisi (HH3) şeklinde olmuştur. Kenbonshoku ve Busoshoku'da güzel seviyeye geldi bence. Haoshoku Hakiyi başka amaçlar için kullanabileceğini öğrendi ama daha aktif kullanabilmesi için Shanks gibi birinden Haoshoku seviyesini geliştirmesi gerekir.
 
H.Hakinin bu şekil kullanılması benim çok hoşuma giti. Çünkü Luffy'nin çok güçlü düşmanlara G4 açıp sonrasında 10 dk kaçması sinir bozuyordu. G4 olmadan büyük hasarlar veremiyordu.

Big Mom'ın akıbeti ne olacak onu merak ediyorum. Bulutlar onun işiyse nasıl bir etki yaratacak acaba?
 
Normalde önce diğer dövüşler biter sonra Luffy'ninki başlardı. Ve o zaman asıl uzun dövüş gerçekleşirdi.

Bence Luffy vs Kaido aylarca sürebilir. Daha diğer dövüşler başlamadan bile bu kadar bölüm harcandıysa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık