Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ilk saldırısında da kral haki kullanıyor. Dövüşün ortalarında bir anda unutup tekrar mı hatırladı acaba :confused:
 
Özellikle ''mevzu'' oldu mu hatırlamıyorum, iva nın mf de ki lafından yola çıkarak yazdım-yazıyorum. Babasında var oğlun da çıktı. Bunu destekler ace-roger da var bu yüzden.
O mevzu yıllardır konuşuluyor zaten sanırım, karşı çıkanlar Big Mom gibi istisna durumları örnek gösteriyordu ama bence de soy ile alakası vardır.
 
Kaido önce Zoro'ya vuruyor, Zoro darbenin etkisiyle yerden sekmiş nasıl vurduysa hayvan artık, oradan da Law'a geçmiş ve Law'a vurmuş. Çok net vuruşlar ama Luffy fanlarına baksak temas yok derler :hhh:

Zoro ve Law'ın vuruşları nerelerinden aldıklarını da çıkan K haki efektinden anlayabiliriz.
Önemli olan Luffy nereden almış. Luffy karnından alırsa en tehlikeli yer orasıdır. Kafadan alırsa orasıdır. Ona bakmak lazım.
 
Anti-Lawcılarla mücadele ediyoruz artık. Law tayfanın değerli bir tümen komutanıdır artık. ?
Bence law wb gibi idealleri için korsanlık yapan biri amacı kral falan olmak değil. Sadece intikam almak corozanın intikamı muhabbetiyle başladı herşey zaten sonrasındada sırf söz verip anlaşma yaptı diye ve luffy i sevdi diye doftan sonra sözünden dönmeyip kaidoya yürüdü. Luffy i sevmese dof sonrası bırakırdı bu işleri. Kaidodan sonrada sözünü gerçekleştirmiş olacağından ayrılırı luffylerden. İyi bir dost arkadaş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık