Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro’da gomu gomu no plot armor savunması olmadığı için Luffy’den daha dayanıksız olması normal.O kadar düştü kalktı ama Zoro bi kere düşse kalkacak mı bakalım :D
 
Ya reddicim şimdi yazıcam ama sen yine bildiğini okuyacaksın ama olsun ben yine de yazayım belki imana gelirsin xd

Şimdi ilk Kaido ile olan savaşta Luffy ham vuruşlarıyla Kaido'ya giriyor. Sonrasında Thunder Bagua'yı kafasına yiyip mapusa düşüyor. Burada apaçık bariz olan bir durum var o da şu;

Luffy'nin power up alması gerekiyordu ve o adada Kaido'dan başka kimse zor duruma düşüremezdi. Şimdi yine tek yemesini anlamlaştıracağımız bir başka konuya geliyoruz.

Hyougoro dedemiz Ryou Hakisini yani hakinin vücuttan akarak içten zarar veren halini Luffy'e öğretiyor bunu da kurgusal olarak tek yediği Kaido'dan sonra ne hikmetse öğreniyor!

Sonrasında tekrardan karşılaşıyorlar Luffy Ryou hakisiyle Kaido'ya zarar vermeye başlıyor. Kaido yine Thunder Bagua atmaya çalışıyor ama Luffy geleceği görmesinden dolayı saldırıyı çok az bir farkla atlatıyor.

Sonrasında bir bakıyoruz Luffy Hibrit formdaki Kaido'dan 2 tane net vuruş alıyor ve gözlerinin ferri kaymış halde yatıyor o ara Zoro fanlarının anlamakta zorlandığı kısımlara geçiyoruz;

Zoro ilk etapta 2 Yonko saldırısını 2-3 saniye tutuyor sonrasında Prometheous'a saldırıyor BM'ye ulaşmasın diye. Ardından Kaido ona saldırmasın diye Law tarafından kurtarılıyor!

Sonrasında da her şeyimi bu saldırıya koyuyorum deyip Kaido'ya Ashura atıp Çatı faslını sonlandırıyor.

Şimdi burada anlamakta sorun yaşadığın kısma geliyorum iyi oku reis.

Luffy dediğimiz adam şu an çatıda tek başına Kaido ile vs atarken yine Kaido'dan saldırı yiyecek bu sefer bayılacak mı? Hayır. Neden önceden bayılıyordu? Külütço Caponların ağızlarını sulandırmak için Zoro'ya iş yaptırmaya çalışmak için. Bence eline yüzüne bulaştırdı orası ayrı. Luffy'nin durmadan ayılıp bayılmasındaki tek neden budur.

Aksini iddia eden mangayı tersten okuyordur.
Birde hepsini geç Luffynin son yediği saldırıyı yiyip ayağa kalkacak BM haricî adam var mı su arcta.
 
O saldırıyı oradaki kim yese diğer tarafta gözünü açardı.Kral Haki ve lastik savunmasıyla tek şansı olan Luffy idi.Marco da ölümsüz olduğundan kalkardı.
 
Millet Zoro fanı sanji fanı diyorda, asıl fanboyluk luffy fanliğidir. Yani luffy baş karakter 50 60 sayfa ötede bitanesi luffy gibi bı karakter başka şeride görmedim diyor, yav ya sen hiç shonen okumadın mi? Luffy tipik shonen karakteri oda birazdaha bize farklı düşünmeye itiyor okadar ama essege altın semer de vursan essek gene essek, luffy başka şeride yok diyen bı dragonball izlesin öyle konuşalım. Ama misal Marko,sanji,Zoro,shanks, gibi karakterler kendine has olduğu için yaşı 30 u geçmiş çocuksu olmayan bu karakterleri daha çok seviyor benim gibi. Luffy kaido yu tek de alsa benim gözümde herzaman çöp olacak bu değişmez bunu değiştirmeye çalışma lütfen.
ne yaşmış arkadaşım, 30'u geçen aydınlanma yaşıyor da bir ben mi yaşamadım.
Shanks mı kendine has? sen hiç Urahara Kisuke'yi duymadın mı?
ya da Zoro ve Sanji mi farklı karakterler? biri kılıç kullanan, güçlü, iradeli, yön duygusu olmayan biri, oha çok farklı(!), ağzıyla kılıç kullanıyor. diğeri sapık, aşçı, tekmeleriyle dövüşüyor, bayılacağım, ne kadar da spesifik karakterler.
Marko için özel bir karakter olduğunu söyleyebilirim kendi adıma ama bir benzeri vardır muhtemelen.
Luffy, Goku'nun kopyası fakat, ne Ichigo, ne Naruto, ne Edward'a benziyor. Goku'ya benziyor oluşu da, kendi adıma konuşacak olursam karakteri basitleştirmiyor. ama 30 yaşın üstündekiler, altındakiler muhabbeti de çok kötü ya. genellemeye bir doy arkadaşım lütfen.
 
Gel bı mantıklı düşünelim. Luffy şimdiye kadar kaç kişi öldürdü? Kimseyi öldürmedi tipik batman mantığı, şimdi kaido yenildi diyelim luffy ye, kaido tamam yenildim eyw diyip gidecekmi adadan? Bigmom ne olacak? Oden de yenebilecekken kaido pis oynadı ve yendi aynısı luffy için olmazmi? Mantıken kaido nün ölmesi lazım mantık çerçevesinde konuşacak olursak bunu luffy yapamaz.
Luffy, birisini öldürürsem, ölürüm hastalığına yakalanmış, ona çare yok.:flaugh:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık