Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro 7 24 yoğun antreman yapıyor Luffy yemek yemekten uyumaktan başka yaptığı yok.

Antreman >> Zoro

3 kılıç >> Zoro

Emma >> Zoro

Bandana >> Zoro

Gps >> Zoro
 
Luffy fanları fazla alıngan oldu sanki wg seviyesi ne. :artiz:
Birkaç aya o da olacak gibi. Yeni gelen üyelerde zoro>luffy düşüncesi olan çok var.
çok doğru söylemiş. Sana yanlış gelen nedir? Thriller barkta luffy'nin acısını alan zoro ne hale geldi luffy yatıyordu sadece yorgunluktan zorodaki kan çıktı mı luffyden?
Luffy'nin dayanıklılığının tamamen meyve kaynaklı olması sana da mantıklı geliyor demek ki.
 
Bölümle alakasız ama ellerinde tek Luffy kalmış Zoro antilerinin ancak onu büyütüp Zoro eziklemeye çalışıyorlar.
Arc sonu onunda havasını alır merak etmeyin.???
 
Ne dediğini bilenler siz mi oluyorsunuz :oleyo2:
Bana bölümde Luffy'nin dayanıklılığı ile ilgili bir şey sunsana, Ragnaroku yemesine rağmen kaybetmesi mi dayanıklılığını gösteriyor :hhh:

Çocuk gene tek yemiş yatmış gelmiş burada dayanıklılık martavalları okuyorsunuz Allah iyiliğiniz versin xD
Ya reddicim şimdi yazıcam ama sen yine bildiğini okuyacaksın ama olsun ben yine de yazayım belki imana gelirsin xd

Şimdi ilk Kaido ile olan savaşta Luffy ham vuruşlarıyla Kaido'ya giriyor. Sonrasında Thunder Bagua'yı kafasına yiyip mapusa düşüyor. Burada apaçık bariz olan bir durum var o da şu;

Luffy'nin power up alması gerekiyordu ve o adada Kaido'dan başka kimse zor duruma düşüremezdi. Şimdi yine tek yemesini anlamlaştıracağımız bir başka konuya geliyoruz.

Hyougoro dedemiz Ryou Hakisini yani hakinin vücuttan akarak içten zarar veren halini Luffy'e öğretiyor bunu da kurgusal olarak tek yediği Kaido'dan sonra ne hikmetse öğreniyor!

Sonrasında tekrardan karşılaşıyorlar Luffy Ryou hakisiyle Kaido'ya zarar vermeye başlıyor. Kaido yine Thunder Bagua atmaya çalışıyor ama Luffy geleceği görmesinden dolayı saldırıyı çok az bir farkla atlatıyor.

Sonrasında bir bakıyoruz Luffy Hibrit formdaki Kaido'dan 2 tane net vuruş alıyor ve gözlerinin ferri kaymış halde yatıyor o ara Zoro fanlarının anlamakta zorlandığı kısımlara geçiyoruz;

Zoro ilk etapta 2 Yonko saldırısını 2-3 saniye tutuyor sonrasında Prometheous'a saldırıyor BM'ye ulaşmasın diye. Ardından Kaido ona saldırmasın diye Law tarafından kurtarılıyor!

Sonrasında da her şeyimi bu saldırıya koyuyorum deyip Kaido'ya Ashura atıp Çatı faslını sonlandırıyor.

Şimdi burada anlamakta sorun yaşadığın kısma geliyorum iyi oku reis.

Luffy dediğimiz adam şu an çatıda tek başına Kaido ile vs atarken yine Kaido'dan saldırı yiyecek bu sefer bayılacak mı? Hayır. Neden önceden bayılıyordu? Külütço Caponların ağızlarını sulandırmak için Zoro'ya iş yaptırmaya çalışmak için. Bence eline yüzüne bulaştırdı orası ayrı. Luffy'nin durmadan ayılıp bayılmasındaki tek neden budur.

Aksini iddia eden mangayı tersten okuyordur.
 
çok doğru söylemiş. Sana yanlış gelen nedir? Thriller barkta luffy'nin acısını alan zoro ne hale geldi luffy yatıyordu sadece yorgunluktan zorodaki kan çıktı mı luffyden?
Zoro sapa sağlamken değil zaten ayakta bile duramayacak haldeyken zorlayarak o acıları aldı.

Arkadaşlar luffy lastik. Kemikleri kırılmaz. Acıya dayanabildiği sürece ayakta kalır. Acıya dayabildiği sürece zoro da kalır. Ama kemikleri kırılırsa bir noktadan sonra nasıl hareket etsin? Her ikisine de kemiklerinin kırılmasına sebep olmayacak şok dalgası, kesici hasar gibi birşeyler yaparsanız zoro daha çok dayanır diyoruz.
 
Adamlar iki saldırıya dövüşten kopan Zoro'ya bu kadar bel bağlamışlar. Luffy gibi sürekli dövüşse şimdi tanrı ilan etmişlerdi çoktan.:D Gerçi onlar napsın. Ellerinde Zoro'nun iki üç aksiyonu var zaten. Adamın seviyesi bu kadar. Abartıp abartıp milletin önüne koyacaklar işte. Adamlar elinde başka bir şey yok. Mecburlar.:D
 
Birkaç aya o da olacak gibi. Yeni gelen üyelerde zoro>luffy düşüncesi olan çok var.

Luffy'nin dayanıklılığının tamamen meyve kaynaklı olması sana da mantıklı geliyor demek ki.
Her zaman luffy>zoro dur 2 yıllık aradan sonra oda luffy dışinda bi karakter işlemdiği icin zoro'nun sadece eline enma alıp kaido'ya kalıcı yara bırkması kafa karıştırıcı olmuş olabilir.
 
Wuffy'nin daynıklıği tamamen meyveden kaynaklı meyvesi olmasa luffy ragnaroku saldırısıyla allahına kavuşuyodu bide bunula övünüyo lütfü fanları. :hhh: zoro icin enma>zoro deniliyo o halde luffy icin lastık meyvesi>>lütfü diyebiliriz. :D
Şimdi Zoro’nun da kılıçları olmasaydı da gelen saldırıya can verseydi falan diyicem olmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık