Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki dediğin gibi bir sadakat duygusu da olabilir ama Big Mom gibi birisi oğluna acımazken bir buluta sadakat duygusu göstermesi bana çok mantıklı gelmiyor.Belki de cisimlere verdiği ruhun derecesi veya miktarı da cisimlerin hayatta kalabilmesiyle ilgilidir.

Öyle olsaydı Cracker'ın çartığı her dağın canlılığını koruyabilmesi gerekmez miydi?King Baum'a daha fazla ruh verdiği için King Baum canlılığını yok olana kadar koruyabilmiştir bence.En azından ben öyle düşünüyorum.
Koca Ana'nın üç özel homisi kendisini yansıtan özelliklere sahip. Zeus oburluğunu, Prometheus saflığını ve Napoleon da acımasız yanını simgeliyor.

Canlılığın ise ruh miktarı ile alakası yok. Bir homi parçalanarak ölse bile, birleştirildiği zaman geri hayata dönüyor diye düşünüyorum. Çünkü Amande, Kingbaum'u ortadan ikiye ayırdığında öldürüyor, Leydi Ağaç onu geri diktiğinde ise hayata dönüyor.
 
Teach dövüşünü neden beklediğimi daha iyi anlamış oldum dövüşün şu ana kadar ki kısmına göre yorum yaparsak. 2 vs 5 hiçbir zaman adil değildi, bir şekilde bizimkilere şov yaparmış gibi yaptırdı ve off panel devam ettirdi dövüşü sonra ikisi bir arada olmayacak muhabbeti sonunda geldi. Millet bu arcda 2 yonkouyu bir arada genel hikayeye yediremezsin diye ta başında diyordu zaten. Kim saf dışı kalacaktı? Tabi ki Big Mom. Zaten off panel olmasa ne olacaktı ki? Yeterince güçlü değiller.

Teach dövüşünü de batırırsa vay benim gibi yıllardır sonunda güçlendi ama gene zorlu bir rakip adamakıllı bir dövüş göreceğiz diye bekleyenlerin haline.

Linlin ile alakalı yoruma bile gerek yok.
Düşünsene Teach gelip Big Mom'ı öldürüyor. Ve Meyvesini kendisine alıyor. Allah derim. :at:
 
Luffy fanları olarak Zoro'yu ağzınızdan düşüremiyorsunuz ya bu bile yeter durumu anlatmaya :)

Öte yandan ben yorumumda hiç Luffy'den bahsetmedim bile. Luffy'den bahsetmeden Zoro'yu övebiliyorum. Aramızdaki fark budur ;)
Aslında genel anlamda karşı yorum olarak atıyoruz abartılara karşı. Sonra mit olup çıkıyor. :(

Şimdi atağı durdurdu dersiniz bu sonrasında atağı rahat durdurdu bir şey de olmadıya döner. Ondan sonra neye evrilir ben bile kestiremiyorum.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık