Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan çatı beşlisinden Luffy ve Zoro en azından bir süreliğine iptal oldu gibi. Birisi iki yonkonun saldırısını tankladı şuan kan kusuyor diğeri de Yonko'yla birebir dövüşürken kendisini yerin dibine sokacak kadar sert bir darbe aldı. Zaten bizim ikili yeterince şov yapmıştı biraz da Kid Killer Law görelim.
 
Birkaç yorumda Luffy'nin Kaido'dan saldırı yemesine rağmen teke gitmediği eleştirilmiş, fakat bu bölüm Luffy hiç tek yediği zaman olduğu gibi doğrudan kafasına darbe almıyor.


Yukarıdaki sayfanın orta panelinde çizilen Luffy'ye bakarsanız, kollarına Haki basarak kafasını korumaya çalıştığını görebilirsiniz. Luffy önceki karşılaşmadan dersini almış, buna yönelik hareket ediyor. Son yediği Kıyamet saldırısını nasıl aldığını da net olarak göremiyoruz, yine bir şekilde kendini korumuş olabilir. Yani "Kaido artık Luffy'yi tekleyemiyor" argümanı yeterli bir eleştiri değil.
 
Tartışıldı mı bilmiyorum ama BM düşmeden başka bir buluta ya da sallıyorum bir kaya parçasına can verip kendisini kurtaramaz mı? Gücü nasıl işliyordu bunun tam olarak. :/
 
Arkadaşlar seri bir yirmi yıl daha mı sürsün istiyorsunuz?Yani tabiki de artık bizimkilerin yonkoların seviyesine ulaşma ve hatta Luffy gibi adamların(Karasakal'da dahil) yonkoları geçme sürecini izleyeceğiz.

Herşeye mantıklı yaklaşmamak gerekir.Yani Zoro'nun iki yonkonun saldırısını plase etmesi gerçekten mantıklı birşey değil ama yapacak birşey yok.

Bir başka şeyde Luffy'nin o saldırıdan ayakta çıkma ihtimali bence çok düşük.Bunun iki sebebi var:

1)Momonosuke'nin çatıya çıkıyor olması(Kurtarıcı rolünde olacak).
2)Aldığı darbenin şiddetinin yüksek oluşu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık