Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzuyu baside indirgiyorsun. Aslında hiç de basit değil. Yani bir insan her defasında Luffy kucakta. Luffy kaçtı der mi ya? Bu alakalı olayda da böyle alakasız olayda da böyle. İkincisi Luffy hakkında haklı olduğun kısımlar var. O konularda birşey söylemem. Ama bu konuda haksızsın. Evet Luffy cehennemi yaşamıştır. En sevdiğini (ki bu kişi senin fanı olduğun Ace'dir.) kişiyi kaybetmiş. Onu kurtarmak için ömründen 20 yıl gitmiş bir insandır. Tayfasını kaybetmiş. Onun acısıyla perişan olmuştur. Sabo olayı her ne kadar bildiği gibi olmasa da Saboyu kaybettiğini sanmıştır. Seride izlediklerimiz sıkıntıların en büyüğünü acı olarak belki de Luffy yaşamıştır.
Bu konuda Luffy haklıdır. Sen haksız. Bizim burda yaptığımız haksız olduğunu söylemek. Sen de gelmiş "Luffy'ye de birşey söylemeyeyim." diyerek algı yapıyorsun.
Luffy acı yaşamış olabilir, Luffy acı yaşamamıştır diyen birini görürsen ona yaşadığı acıları tekrar hatırlatabilirsin, Benim söylediğim şey de çok basitti, daha iki bölüm önce gereksiz sululuklar yapan birinin bu bölüm böyle bir çıkış yapmasına takılıyorum. Sen bu sululukları onun karakteri olarak görüyorsun çocuksu diyorsun, anlaşılabilir bir şey sana göre bu bölüm sonunda söyleceği söz de çok havalı ve gerçekçi olabilir ama bana geçmiyor işte.

Kucak ve kaçma meselesine gelirsek, bunları her seferinde tekrar ediyorum gibi geliyor olabilir sana ki öyle de ama bunun bir sebebi var, sebebi de bu bahsettiğimiz şeylerin sık sık tekrarlanması, eğer olay tekrar ediyorsa bunu dile getirmeyelim mi ? Mesela en son Luffy'i kucakta gördük yine, yok ayaktaydı mı diyeyim ?
 
Luffyde sanırsın Kid yani hani şunu Kid dese anlarım, adam kol vermiş o kadar ama Luffy nin her arc bir akrabası çıkıyor. Big Mam bile nenesi olabilir.
Adam nasıl kol verdiğini bilmeden hemen kol vermişse cehennemi görmüştür demekte ne bilim hayal görmek gibi birşey.
Edit; bunu luffyden başka kimse söyleyemez orada luffy kaidoyu bigmomu karasakal Beyazsakal shanksı yani tüm yonkoular ile yüzyüze gelmiş biri bazıları ile dövüşmüş bazıları ile arkadaş olmuş bunu gidip bir kol veren kidin luffy dururken söylemesi daha komik olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık