Law'ın yerinde olsam Room açıp, ikisini birden denize atardım. İlk çıkanı ise 4 nova ile birlikte eşek sudan gelinceye kadar döverdim.Law bigmomı ışınlar. Ama ne değişir ki. Açacağı room sınırları dahilinde ancak ışınlar. Bigmom zaten uçuyor zeusla. Uçar geri gelir. Kaido zaten uçuyor. Valla işleri zor. Hele kid eziği varken daha da zor.
Kanjuro kınlar arasında zeka olarak en iyi adam.20 yıl kimliğini gizleyip üstüne bunu yapması takdir edilesi.Kanjuro cidden aşırı işlevsel bir karakter değil mi ya. Adam Oden şeklinde bomba yollamış şok olup patlasınlar diye jaskdlfdfg
Şu an bir tane yakmak istedim. Şu keşkeler Sanji'nin son 14 senedeki halini özeti oldu... sadsasKeşke...
Bomba çizebilir. Kınları kim tedavi ettiyse o etmiştir.Kimsede demiyorki kanjuro nasıl iyileşti ve kanjuro bombaları nerden buldu yav.
Çizdiği bombalar gerçek bomba mı oluyor bide vay.Şu an bir tane yakmak istedim. Şu keşkeler Sanji'nin son 14 senedeki halini özeti oldu... sadsas
Bomba çizebilir. Kınları kim tedavi ettiyse o etmiştir.
Dressrosa'da çizdiği lahanayı bile yiyordu galiba.Çizdiği bombalar gerçek bomba mı oluyor bide vay.