o meyve sende olmalıydı reis favori karekerim olurdunLaw'ın yerinde olsam Room açıp, ikisini birden denize atardım. İlk çıkanı ise 4 nova ile birlikte eşek sudan gelinceye kadar döverdim.
o meyve sende olmalıydı reis favori karekerim olurdunLaw'ın yerinde olsam Room açıp, ikisini birden denize atardım. İlk çıkanı ise 4 nova ile birlikte eşek sudan gelinceye kadar döverdim.
Kinemon hariç aralarında ona denk kimse yok. Yıllarca içeriden bilgi aktarıp Orochi'yi Shogun yaptı, yetmedi sonlarını hazırladı, yetmedi bir de bomba yollayıp yok etmeye çalışıyor hala. Shogun makamını Orochi'den çok o hak ediyor.Kanjuro kınlar arasında zeka olarak en iyi adam.20 yıl kimliğini gizleyip üstüne bunu yapması takdir edilesi.
Çizdiği şeyler özelliğini taşıyor sonuçta. Kuş çiziyor uçuyor vs. Bu yüzden Ben Oden Kanjuro'nun çizimiyse az da olsa yaralı kınlara karşı koyabilir ve yaralı kınlar, Oden çizimi+ Kanjuro ile dövüşür diye umut ediyordum ama olmadı anladığım kadarıyla.Çizdiği bombalar gerçek bomba mı oluyor bide vay.