Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orochinin yaşaması çok saçma ya orjinal beden öldürmüşsün meyve kafalarından birini kesmemişsin ki saçma sapan işler ya
 
Momonosuke senden nefret ediyorum ve seni köpek gibi kıskanıyorum nami rrobin ve yamatonun göğüslerinde nimetlendin senelerdir içimde kalmıştı ölmeni istiyorum senin. seni çok kıskanıyorum ben hiç onlara sahip olmadım ama sen oldun inşallah kaido sana hibrit formunda rage yaşayarak saldırır.
 
Law bigmomı ışınlar. Ama ne değişir ki. Açacağı room sınırları dahilinde ancak ışınlar. Bigmom zaten uçuyor zeusla. Uçar geri gelir. Kaido zaten uçuyor. Valla işleri zor. Hele kid eziği varken daha da zor.
 
Halk arasında bir tabir vardır “ Gösterip de elletmeme” ah Oda !
bu arada heycanla iki hafta bunu mu bekledim diyorum ama umarım spolierlar dışında hoş manzara görürüz
 
orochinin yaşaması çok saçma ya orjinal beden öldürmüşsün meyve kafalarından birini kesmemişsin ki saçma sapan işler ya
Öncelikle Oda hiçbir karakteri böyle kolay öldürmüyor. En alakasız karakterin ölümünü bile abartıyor. Orochi'nin ölmediği kesin gibi bir şeydi.

Sonrasında mistik zoana sahip. Seride Mistik zoana sahip olan karakterlere bakalım. Marco, Sengoku, Kaido, Catarina Devon ve Orochi. Mistik Zoanların ekstra özel güçleri oluyor.

Orochi büyük ihtimalle meyvesi sayesinde yaşıyor.
 
Orochi muhtemelen G7 Arc'taki Condoriono ile aynı işlevi görecek. Durduk yere ortalığı karıştıracak. Kaidou'dan intikam alayım derken, istemeden bizimkilere iyilik yapacak. Cp0'ın da ayağına dolanacak ve bizimkileri yakalamasını engelleyecek. En sonda da bütün başlarını kınlar keser ve ölür.
 
Şimdi bu Orochi yaşıyor ve Kaido kendisine ihanet! etti diye bizimkilerle aynı cephede savaştı diyelim, bütün yaptıkları unutulacak mı acaba? Kanjuro için de aynı şey söz konusu. Ben hâlâ Kanjuro’nun neden Oden çizimi yaptığını oturtamadım bir mantığa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık