Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro: Onu yenebilir miyiz? Nasıl yapıcaz. Kaçmak istiyorum, bu kabustan uyanmak istiyorum.

Bazı kısımları Zoro'nun dile vurmayan düşünceleridir.
 
Zamanında Rayleigh Luffy'ye, ''Yapabilir misin? Tüm denizleri fethedebilir misin? diye sorduğunda ben hiçbir yeri fethetmek istemiyorum, KK olacağım çünkü denizlerdeki en özgür kişi olmak istiyorum demişti. Şimdi Luffy ''ben üstünüm'' lafını edince aklıma Latince bir laf geldi: Primus inter pares. Eşitler arasında birinci anlamına geliyor. Kişinin, diğer kişilerle aynı şartlar altında bulunmasına rağmen kendisine özel bir önem atfetmesi, gayriresmi olsa da diğer kişiler tanımasa da kendisini lider ilan etmesi anlamına geliyor diyebiliriz kısaca.

Luffy sevdalısı değilim ama Luffy güç zehirlenmesi yaşıyor, kucakta taşındığı günleri ne çabuk unuttu diyenlere de katılmıyorum. Hepimizin bildiğini söylüyor aslında: 2 yonkouya karşı verdiğimiz bu savaşta bu beşlinin hatta isyanı gerçekleştiren herkesin lideri benim, isyan lideri olarak momonosuke'nin gösterilmesine bakmayın demek istiyor gibime geldi. Ben bir çelişki göremiyorum söylediklerinde ve yaptıklarında.

Özetle, ne Luffy mevcut gücüyle yonkou alabilir ne de diğerleri Luffy'siz 2 yonkouya uzun süre direnebilir. Bu laf da abartılmamalı bence. Nami'nin öleyazarken Luffy KK olacak kişidir demesinden bir farkı yok bana göre.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık