Yaramı deşme Doffy sama özledim.Gidip zincirlerinle oynasana sen.
Endişeli çıkmış, Luffy aynı Batman herkesi önden gönderiyor, kendisi en son gelip.. Bütün işi yapmış gibi takılıyor.Luffy'nin üstünlüğü anlatılıyordur. Bilinçsizken haki salıp Kaido'ya gözlerini diken adamdan haddinden fazla mütevazı olmasını beklemeyin.
@Wataame Daisuki
Bu arada çok yakışıklı çıkmamış mı?
Gözümden yaş geldi.Luffy one pieceyi bulmuştur. Sonra zaman içerisinde Shanksin tayfasiyla karşılaşır. Sakin bir yere otururlar. İlk Luffy oturur. Shanksın gözünden yılların getirdiği tecrübe okunuyordur. Luffy gevşek gevşek yanımda rahat ol shanks istediğin gibi oturabilirsin der.Ensesine vurur sonra hatta enseden tutup kendine çeker.
Shanks ise umursamaz ve ufakça sırıtırak çayını içmeye başlar.
Sonrasında Luffy:
10 sene önce falan bana meyve suyu içirip Korsan bile olamaz bu çocuk diyordunuz.Bakınız korsanların kralı oldum.
Shanks çayını sakince yudumlayarak cevap verir:
Ben sana korsan olamazsın demedim adam olamazsın dedim.
Bu lafın etkisiyle tek yiyen Luffyyi kucaklayarak hastaneye kaldırırlar.
Luffy one pieceyi bulmuştur. Sonra zaman içerisinde Shanksin tayfasiyla karşılaşır. Sakin bir yere otururlar. İlk Luffy oturur. Shanksın gözünden yılların getirdiği tecrübe okunuyordur. Luffy gevşek gevşek yanımda rahat ol shanks istediğin gibi oturabilirsin der.Ensesine vurur sonra hatta enseden tutup kendine çeker.
Shanks ise umursamaz ve ufakça sırıtırak çayını içmeye başlar.
Sonrasında Luffy:
10 sene önce falan bana meyve suyu içirip Korsan bile olamaz bu çocuk diyordunuz.Bakınız korsanların kralı oldum.
Shanks çayını sakince yudumlayarak cevap verir:
Ben sana korsan olamazsın demedim adam olamazsın dedim.
Bu lafın etkisiyle tek yiyen Luffyyi kucaklayarak hastaneye kaldırırlar.
5 dk olmuş, hâlâ gülüyorum.Gözümden yaş geldi.
Datte olsa yazdıklarımın yarısını yazamazdım yemezdiChibi'nin yemini Datte abisini görene kadardır. Datte olsa en az 10 kişiyi pıstırırdı
Kürküne sarıl teselli et kendini. :SYaramı deşme Doffy sama özledim.