gözüne bir kızıl sevdası geliyorsa orası doru yolVallaha bu sabaha kadar luffy fanıydım. Ama sabah annem odamdaki posteri kaldırttı ve hayata bakış açım değişti
gözüne bir kızıl sevdası geliyorsa orası doru yolVallaha bu sabaha kadar luffy fanıydım. Ama sabah annem odamdaki posteri kaldırttı ve hayata bakış açım değişti
Gözüme değil de burnuma mandalina kokusu geliyor. Bu da doğru yol mudur?gözüne bir kızıl sevdası geliyorsa orası doru yol
Luffy değer kaybedince atarlı ergenimiz bir yükselişe geçtigözüne bir kızıl sevdası geliyorsa orası doru yol
Foruma ilk kaydolduğumda Luffy fanıydım. Allah'tan kılıç koklayıp doğru yolu farkettim. İlk başta yanlış yolda olduğum için kendimi sucladım fakat sonrasında gerçek bir zori fanı olmak için yanlış yollara girmem gerektiği düşüncesi içimi rahatlattı.
Neyse şuan ki Luffy fanları potansiyel zori fanidir. Fazla yüklenmeyin. Yakında kılıcı koklayinca gözleri açılacak
Hayır yani orada koskoca yonko var böyle cümle kurmuyor. En fazla yaşları küçük diye velet diyorlarLuffy yonko ve korsanlar kralı olduğu zaman havasından kimse yanına yaklaşamayacak demek.
Kaidonun acilen dayak atması lazımLuffy yonko ve korsanlar kralı olduğu zaman havasından kimse yanına yaklaşamayacak demek.
Kaido tek attı ama durum değişmedi.Bu saatten sonra dayak atsada birşey değişmez gibi.Kaidonun acilen dayak atması lazım
Aa ben yıldırılmışım.