Zoro fanları luffy fanlarına benzemez. Kapımız herkese açık ?@RedTeroR alır beni
Zoro fanları luffy fanlarına benzemez. Kapımız herkese açık ?@RedTeroR alır beni
Adamı duvarlardan sektiriyorlar kalkıp ben üstünüm falan diyor, aklı melekelerini kaybetmiş, doğru yolu bulmana sevindim xDForuma ilk kaydolduğumda Luffy fanıydım. Allah'tan kılıç koklayıp doğru yolu farkettim. İlk başta yanlış yolda olduğum için kendimi sucladım fakat sonrasında gerçek bir zori fanı olmak için yanlış yollara girmem gerektiği düşüncesi içimi rahatlattı.
Neyse şuan ki Luffy fanları potansiyel Soru fanidir. Fazla yüklenmeyin. Yakında kılıcı koklayinca gözleri açılacak
Banlarının açılmasını bekliyoruz.Datte ve chris olsaydı gebertirlerdi beni
Luffy peygamberligi kabul etmiş.Nolmuş beni aydınlatın.
Luffy yanlış yaptı dedik diye kovdular beni ama zorocular öyle miSen bu kadar düz olamazsın zaten, yanlış gördüğünde paşalar gibi yanlış diyebileceğin, boş yapıyorsun Zoro diyebileceğin Zoro fanlarının arasında olman lazım.
Mesela bir gün Zoro boş yaparsa, birlikte dalarız elemana hem
Biliyor musun bende de tam tersi oldu kılıç koklamak fazla iyi değilmiş.Foruma ilk kaydolduğumda Luffy fanıydım. Allah'tan kılıç koklayıp doğru yolu farkettim. İlk başta yanlış yolda olduğum için kendimi sucladım fakat sonrasında gerçek bir soru fanı olmak için yanlış yollara girmem gerektiği düşüncesi içimi rahatlattı.
Neyse şuan ki Luffy fanları potansiyel Soru fanidir. Fazla yüklenmeyin. Yakında kılıcı koklayinca gözleri açılacak
Özellikle Ali Rıza Bey capslerini falan atıyordum ki düşmana fırsat vermeyelim. Algı taktiklerimi açıklattırma bana şimdi burada!Zaten Mihowk fanıydın sen aynı zamanda yeşilin en güzel tonu. Üzülüyoruz Ali Rıza Bey capslerinden buraya ha...
Luffy ben sizden güçlüyüm demiş.
Cehennemi gördüm sözünün üstüne ben sizden üstünüm pis fakirler çekmiş jdhd
Çeviri hatasıdır. Luffy öyle şey demez de. Dediğini varsayıp savunan Luffy fanı arkadaşları kınıyorum.Luffy peygamberligi kabul etmiş.