@RedTeroR alır beniGerçek Luffy fanı olmayanlar böyle ayıklanıyor. Zirveye sadece en saf duygulara sahip olanlar çıkabilecek. Sen artık bir Luffy fanı olamazsın. Luffy fanı olmayı hak etmiyorsun. Ocak dışısın.
@RedTeroR alır beniGerçek Luffy fanı olmayanlar böyle ayıklanıyor. Zirveye sadece en saf duygulara sahip olanlar çıkabilecek. Sen artık bir Luffy fanı olamazsın. Luffy fanı olmayı hak etmiyorsun. Ocak dışısın.
Luffy ben sizden güçlüyüm demiş.Nolmuş beni aydınlatın.
O delikanlılık, alfalık paltosu herkese yakışmıyor, rufi oğlana 2 beden büyük gelmiş.Luffy'nin dediği şeyin Zoro fanlarını Luffy fanı yapması gerekmiyor mu? Onlar sever pis sırıtışları, ben keserim ben ederim, dengim değilsin tarzı lafları.
Cehennemi gördüm sözünün üstüne ben sizden üstünüm pis fakirler çekmiş jdhdNolmuş beni aydınlatın.
Sen bu kadar düz olamazsın zaten, yanlış gördüğünde paşalar gibi yanlış diyebileceğin, boş yapıyorsun Zoro diyebileceğin Zoro fanlarının arasında olman lazım.@RedTeroR alır beni
Zaten Mihowk fanıydın sen aynı zamanda yeşilin en güzel tonu. Üzülüyoruz Ali Rıza Bey capslerinden buraya ha...
Kirli geçmişini sevmiyor.Nick buydu