Kata fanları yüzünden Katadan soğudum .s
Kata fanları yüzünden Katadan soğudum .s
Gerçek Luffy fanı olmayanlar böyle ayıklanıyor. Zirveye sadece en saf duygulara sahip olanlar çıkabilecek. Sen artık bir Luffy fanı olamazsın. Luffy fanı olmayı hak etmiyorsun. Ocak dışısın.İçimden @RedTeroR çıkıyor çok korkuyorum yarın Zoro>Luffy dicem diye
Kata fanlarına kurban ol .dKata fanları yüzünden Katadan soğudum .s
Kendi egosu takımın önünde şuan. Birde kk olsa herhalde frankyye falan kraliniz benim diye çıkışırKaido bile yenilen adamına "Koçum benim, sen güçsüz değildin onlar fazla güçlüydü" diyip gönlünü hoş tutuyorken, iki tane yeni haki öğrenen Monkey D. Luffy adlı şahıs böyle ileri geri konuşup kendi takım arkadaşlarının moralini düşürerek ne yapmayı amaçlıyor?
ahahahahah
Kata fanları Lütfi savunuyor.Kata fanları yüzünden Katadan soğudum .s
Genç üyelerde gerçek Luffy fanı yok. Gerçi genç üyelerde hiçbir karakterin fanı yok. Ortaya karışık takılıyorlar.Gerçek Luffy fanı olmayanlar böyle ayıklanıyor. Zirveye sadece en saf duygulara sahip olanlar çıkabilecek. Sen artık bir Luffy fanı olamazsın. Luffy fanı olmayı hak etmiyorsun. Ocak dışısın.
Yazıklar olsun chibi...Luffy harbiden wano kekosuna döndü eyvahlar olsun Zoro artık sadece Luffyi değil egosunu da kucaklayacak
Chris umu vaat ediyor, potansiyeli çok fazla. Başka aklıma gelen yok. Kenshiro da vardı sanki.Genç üyelerde gerçek Luffy fanı yok. Gerçi genç üyelerde hiçbir karakterin fanı yok. Ortaya karışık takılıyorlar.