Aklı varsa o adayı terkeder Oroçi. Aklı yok, o yüzden bakalım neler olacak :dKaido'yu ateşe verecekmiş,bir de işe yarıyormuş
Aklı varsa o adayı terkeder Oroçi. Aklı yok, o yüzden bakalım neler olacak :dKaido'yu ateşe verecekmiş,bir de işe yarıyormuş
Doffy sama hazretleri üstün çünkü kutsal adam bir ağırlığını taşıyor, Luffy özenti gibiLütfen az ciddi olalım.
@Wataame Daisuki
Doflamingo diyince iyi Luffy diyince yakışmıyor. Şekilciliğin böylesi.
CP0 ile Kaido'ya dalmaya gidip, BM Kaido'ya bana bunları bırak derse çatının da istediği olmuş olur belki.Belli olmaz. Partnerleri ölmediği için savaşa dahil olabilirler.
Yamato varken Momo o işlere girmez.Momo meyvesini de kontrol edebiliyor artık herhalde. Bir şekilde kılıcını da almışsa Momoyu Orochi keserken görürüz. Attack on Titandaki Historia misali halkın gözünü boyar bak ben böyle liderim diye :S
10 milyonkere de Ace'i kurtaracağım diyordu zamanında. Klasik Luffy işte hiç bir şekilde altta kalmıyor rakipleri karşısında.Luffy'den az aldı da, bir çok kere durumunun kötü olduğu söylendi. Neyse yaw, bölümde hoşuma gitmeyen kısım Luffy'nin zaten üstün olduğu bilinmesine rağmen çok ucuz numaralarla gösterilmesi. Zaten ayakta son kalacak isim de Luffy olacak, belki de krla haki çarpıştırdığı zaman gökyüzünü yaracak. Yok cehennemi gördüm, yok ben üstünüm cidden çok ucuz numaralar.
Doffy'nin üstünlüğü, Luffy yumruğunu yiyene kadardı.Doffy sama hazretleri üstün çünkü kutsal adam bir ağırlığını taşıyor, Luffy özenti gibi
Luffy east bluedan beri kibirli onca insanı icraatı ile durdurmuş birisiydi. Şimdi ise onlardan bir farkı kalmamış. Allah'tan 1 milyonu geçti. Düşmanların dan bir farkı kalmamışLuffye de ego hiç yakışmıyor, Law felan desin ben üstünüm diye xd
Roger'da ona bakılırsa East Blue köylüsüydüLuffy koçm sen east blue köylüsüsün kendine gel