Soyunmuş Nami ve janjanlı kombosuyla Gandalf'ın rohirrimle kahvehane baskınına dönerOnunla kaidoyu döver
Soyunmuş Nami ve janjanlı kombosuyla Gandalf'ın rohirrimle kahvehane baskınına dönerOnunla kaidoyu döver
Bu bölüme kadar fanıydım ama şuanda luffye gıcık olmaktan kendimi alıkoyamıyorumAna Luffy hateriymiş iki bölüm sonra Luffy Yamoş un hayatını kurtaracak xd
Öyle zaten herkes Neko'yu daha güçlü ve reis görür ama gerçekler başka.Inu bambaşka ya. Herkes kediyi daha çok sevdi cana yakın olduğundan ama Inu reyiz daha böyle adam gibi adam.
Zou'da Jack'ın hortuma el atması olsun. Wano'da o kayığa binip ilerlemek istemesi olsun gerçek bir dost harbiden
Anlık Luffy.İbretlik yorumlar görüyorum
Şuan Tyson'ın prime halini döverim gibi geliyor bana, üstünlük bana da mı sıçradı ne oldu
Hepsi en az bir şamar yiyecek o çok belliLuffy bu büyüklenmenin sonunda şamarı banko yiyecek.
Elbet Lütfü yenecek MC olmasından dolayı o konuda kimsenin farklı düşüncesi yoktur muhtemelen.Magma'ya özel teknik geliştirmiştir. Luffy reis bu. Akainu'yu dövmenin planlarını yapmıştır. Yanmayan lastik varmış. Oda'nın o lastiği seriye aktarma vakti geldi.