Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O arc içerisinde Luffy çok daha fazla darbe aldı diye hatırlıyorum.
Luffy'den az aldı da, bir çok kere durumunun kötü olduğu söylendi. Neyse yaw, bölümde hoşuma gitmeyen kısım Luffy'nin zaten üstün olduğu bilinmesine rağmen çok ucuz numaralarla gösterilmesi. Zaten ayakta son kalacak isim de Luffy olacak, belki de kral haki çarpıştırdığı zaman gökyüzünü yaracak. Yok cehennemi gördüm, yok ben üstünüm cidden çok ucuz numaralar.
 
Son düzenleme:
İki defa vurdu luffye sonra bir defa Zoroya baktı olacağı yok aldı kaçtı.hemen Sonraki 10sn içinde luffy zoroyu gelen saldırıdan koruyor iyice bak. İşte bundan diyorum hayal görüyorsun.
Koruyor ?? aynen haki bile basmadan sadece ısırıyor ne koruma ama :d kimin hayal kurduğu belli oluyor yatmadan öncede üstünü iyicene ört reis hava soğuk bu aralar , yan etkileri kötü oluyor

 
Luffy'den az aldı da, bir çok kere durumunun kötü olduğu söylendi. Neyse yaw, bölümde hoşuma gitmeyen kısım Luffy'nin zaten üstün olduğu bilinmesine rağmen çok ucuz numaralarla gösterilmesi. Zaten ayakta son kalacak isim de Luffy olacak, belki de krla haki çarpıştırdığı zaman gökyüzünü yaracak. Yok cehennemi gördüm, yok ben üstünüm cidden çok ucuz numaralar.
Orada hep büyük laflar Edip işe yaramayan kide ayar veriyor onu gaza getirmeye çalışıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık