Ben fan değilim yav, Kid sever falan de bana.Kid fanları dalgaya vuruyor işi.
O zaman onlara yaz. Herkesten farklı değil demiyorum ben. Diğerlerinin bu savaşı nasıl kazanacakları düşünmeleri, onları vazgeçmiş yapmıyor, yıkılmış da yapmıyor benim de yazdığım bu.Ben Kaido Luffy'nin iradesini övdü ve onun iradesi doğal olarak herkesten farklı diyorum. Oradaki irade övmesini kabul etmiyorsan art niyetlisindir diyorum. Başka da bir şey demiyorum. İrade övmesini kabul etmeyenler var. Ortada bariz bir şey bu ya. Diğer şeyleri katmıyorum.
Cazibeli doğmak Momo'nun suçu mu? Bunu sormuyorlar...Şu çocuğa yazık ya. Kızlar habire böyle durumlara sokuyor oğlanı, millet de Momo-prense yükleniyor kızlarla arası iyi diye
Her yöne çekilebilir.O söz Zoro'ya gelse Zoro fanları:
Zoro-sama Oden'in ruhunu, Ryuma'nın iradesini, IM-sama'yı geçmişte yenen Wano Shogununun korkusuzluğunu, Mihawk'ın gözlerini yansıtmış, tüm kılıç ustalarının ustalığını kendisine katmış ve Kaido'yu iradesiyle korkutmuş.
Kid-Killer vs Big MomHibrit formu beklentilerin altında. Daha iki imparatoru ayıracaklar bakalım orada nasıl saçma bir kurgu yapacak Oda.
Momo fena ya abla avlıyor adam. Kendisinden büyük kadınları seviyor demekkiŞu çocuğa yazık ya. Kızlar habire böyle durumlara sokuyor oğlanı, millet de Momo-prense yükleniyor kızlarla arası iyi diye