Tam kalp atacakken ikinci cümle yüzünden bastım kızgını.Şurası net Luffy hariç herkes yusuf yusuf korkudan altlarına kaçırıyorlar.Bizim Luffy de zaten salak cesareti olduğundan aynen devam ediyor.
Tam kalp atacakken ikinci cümle yüzünden bastım kızgını.Şurası net Luffy hariç herkes yusuf yusuf korkudan altlarına kaçırıyorlar.Bizim Luffy de zaten salak cesareti olduğundan aynen devam ediyor.
Big mom ile karşılaşmamış.Şenkse kol vermiş.Kaidodan ise Luffynin uzay ve zamanı,tüm olasılıkları bukmesi ile kurtulmuş.İlk ikisi gayet normal bir şey.Kid de BM'dan, Shanks'tan, Kaido'dan bir şekilde kurtulmuş.
Attack on Titan'daki devler gibi olmuş tipe bak yav. İradesi bittiyi geç aklı gitmiş gibi duruyor.İradem bitmiş gibi çek kanka.
Korkudan aklını kaçırmış yazık.İradem bitmiş gibi çek kanka.
Şey mi dostum? Yine yangınlar yine ben.Attack on Titan'daki devler gibi olmuş tipe bak yav. İradesi bittiyi geç aklı gitmiş gibi duruyor.
Ben Kaido Luffy'nin iradesini övdü ve onun iradesi doğal olarak herkesten farklı diyorum. Oradaki irade övmesini kabul etmiyorsan art niyetlisindir diyorum. Başka da bir şey demiyorum. İrade övmesini kabul etmeyenler var. Ortada bariz bir şey bu ya. Diğer şeyleri katmıyorum.Cidden anlamıyorum lan. Adamlar diğerleri vazgeçti, yıkıldı diyor. Bunu deme nedenleri iki yonko karşısında düşünerek savaşmaları. dasdas Luffy'nin diğerlerinden daha iradeli olduğunu övmek için; diğer karakterler yıkıldı, savaşmak vazgeçtiler diyecek kadar da çaresizle rmi ya...
Ulan ben Luffy iradesiz mi diyorum? Diğerleri yıkılmadı diyorum. Burada çarpıtan Alpamis. Diğerleri yıkıldı, savaşmaktan vazgeçtiler. Luffy'e biat edecekler diyen kim? Art niyetlidir diyor bide, okuduğunu anla önce.
Kid fanları dalgaya vuruyor işi.Şey mi dostum? Yine yangınlar yine ben.
Şu çocuğa yazık ya. Kızlar habire böyle durumlara sokuyor oğlanı, millet de Momo-prense yükleniyor kızlarla arası iyi diyeHerkes bir şeyler ile meşguldür. Hatta lütfü bile yakınmakla meşguldür.
O sırada Momo;