Lastik olmadığı için kırılmıştır. Lastik olsa kırılmaz, ezilir büzülürdü.Mangayı çarpıtma Zoro kırılmış
Lastik olmadığı için kırılmıştır. Lastik olsa kırılmaz, ezilir büzülürdü.Mangayı çarpıtma Zoro kırılmış
Daha geçen yıldırım düştü üstlerine bir şey olmadı.Diğerleri Luffy gibi girdiği her durumdan ilahi bir sekilde kurtulmadigi için normaldir.
Yıldırım'a dayanabilmeleri ilahi bir şey mi yaniDaha geçen yıldırım düştü üstlerine bir şey olmadı.
Spoilerı tekrar oku. Bölüme bak.Zoro her zaman ciddi değil mi? Zoro ve Law her zamanki hallerindeler. Kid de, Luffy gibi her zamanki gibi gülüyor.
Yaw sen Zoro, Kaido'yu kesmesine rağmen kesemedi diye yorum attın. Başkasına kötü gözüküyor mu diyorsun? Diğerlerinin vazgeçtiği kısmı bana atın bekliyorum. Hani nerede vazgeçmişler?
İradesini överken nasıl gömeyim? Şaka yapardım, laf atardım ama bariz bir şeyi gerçekten çarptırmazdım.Onu söylecekler ikiyüzlüler var da, Zoro söylese sen övecek miyidn, gömecek miydin? @Alpamis ve snein yorumlarını da kestirmesi zor değil.
Kid de BM'dan, Shanks'tan, Kaido'dan bir şekilde kurtulmuş.Diğerleri Luffy gibi girdiği her durumdan ilahi bir sekilde kurtulmadigi için normaldir.
Aaa kolu gitti her ne kadar meyvesiyle yapabiliyor olsa da.Kid de BM'dan, Shanks'tan, Kaido'dan bir şekilde kurtulmuş.
Hazır konu iradeyken, Momo reis de Sanji'nin iradesini taşıyor.Herkes bir şeyler ile meşguldür. Hatta lütfü bile yakınmakla meşguldür.
O sırada Momo;
Cidden anlamıyorum lan. Adamlar diğerleri vazgeçti, yıkıldı diyor. Bunu deme nedenleri iki yonko karşısında düşünerek savaşmaları. dasdas Luffy'nin diğerlerinden daha iradeli olduğunu övmek için; diğer karakterler yıkıldı, savaşmak vazgeçtiler diyecek kadar da çaresizle rmi ya...Diğerleri Luffy gibi girdiği her durumdan ilahi bir sekilde kurtulmadigi için normaldir.
Ulan ben Luffy iradesiz mi diyorum? Diğerleri yıkılmadı diyorum. Burada çarpıtan Alpamis. Diğerleri yıkıldı, savaşmaktan vazgeçtiler. Luffy'e biat edecekler diyen kim? Art niyetlidir diyor bide, okuduğunu anla önce.Spoilerı tekrar oku. Bölüme bak.
Tam tersini çıkaran art niyetlidir işte. Basit bu kadar.
İradesini överken nasıl gömeyim? Şaka yapardım, laf atardım ama bariz bir şeyi gerçekten çarptırmazdım.